Τύλισος: «Να μην συμβεί ποτέ ξανά σε κανένα παιδί – Τα λάθη της διαιτησίας κόστισαν πολύτιμους βαθμούς»

Με ανακοίνωση της η Τύλισος αναφέρεται στο όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Ρωμανό, με τους τραυματισμούς Νοδαράκη και Ελευθεράκη, ενώ εκφράζει και τα παράπονα της για τη διαιτησία του αγώνα.

Η Τύλισος εύχεται γρήγορη ανάρρωση στους δύο παίκτες, τονίζοντας πως θα είναι στο πλευρό τους. Στο κομμάτι της διαιτησίας οι «πράσινοι» αναφέρουν πως τα λάθη των διαιτητών σημάδεψαν το ματς.

Αναλυτικά: «Η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Τυλίσου θα ήθελε να αναφερθεί στον χθεσινό αγώνα με τον Αθλητικό Όμιλο του Ρωμανού όπου είχαμε τους σοβαρούς τραυματισμούς των παιχτών Νοδαράκη και Ελευθεράκη όπου ο Ελευθεράκης χειρουργήθηκε χθες αργά το βράδι. Ένα γεγονός που σημάδεψε το χθεσινό παιχνίδι, ένα γεγονός που ευχόμαστε να μην συμβεί ποτέ ξανά σε κανένα παιδί και σε καμία ομάδα.

ADVERTISING

Θα ήμαστε δίπλα στα παιδιά αυτά για ότι χρειαστούνε και οι δύο πλευρές, γιατί και ο πρόεδρος του Ρωμανού χαρακτηρίζεται από το ήθος και την ευαισθησία όπου διαθέτει σαν πρόεδρος, αλλά και σαν άνθρωπος. Πραγματικά μέσα από την καρδιά μας τους ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση.

Αλλά το χθεσινό παιχνίδι το σημάδεψε και άλλο ένα γεγονός, τα λάθη που γίνανε για μια ακόμη φορά από την διαιτησία. όπου κόστισαν πολύτιμους βαθμούς, λάθη όπου δεν είναι η πρώτη φορά όπου γίνονται στην ομάδα μας, αλλά είμαι σίγουρος και σε άλλες ομάδες. που όμως κοστίζουν ακριβά σε κάθε ομάδα, βαθμολογικά, στην ψυχολογία ποδοσφαιριστών και προπονητή, αλλά και πολλά άλλα ακόμη.

Θέλω πραγματικά να πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα σταματήσουν αυτά τα γεγονότα γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο όπου κάποιοι άνθρωποι τοποθετούν σημαντικά χρηματικά ποσά, ποσά τα οποία τα στερούνε από τις οικογένειές τους για τις ομάδες αυτές από την αγάπη και το πάθος όπου έχουνε για το άθλημα αυτό μη έχοντας κάποιο όφελος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ