Κ. Ταβλαδωράκης: «Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο – Πρέπει να προβληματιστούμε και να υπάρξει μεγαλύτερη ενσυναίσθηση»

Απογοητευμένος από τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με την Τύλισο εμφανίστηκε ο Κώστας Ταβλαδωράκης.

Αφού ευχήθηκε περαστικά στα δύο παιδιά που τραυματίστηκαν στο παιχνίδι, ο προπονητής του Ρωμανού τόνισε πως η σημερινή εικόνα πρέπει να προβληματίσει, ενώ αναφέρεται στον γιατρό του αγώνα, αλλά και την καθυστερημένη άφιξη του ασθενοφόρου.

Αναλυτικά είπε: «Σήμερα δυστυχώς δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο. Καταρχάς, να ευχηθώ και στα 2 παιδιά περαστικά και ταχεία ανάρρωση. Σήμερα όμως πρέπει να προβληματιστούμε και να δούμε αν πραγματικά αξίζει να ασχοληθούμε με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Έχουμε 2 παιδιά, ένας με κάταγμα στο χέρι, με πιθανότητα να χρειαστεί χειρουργείο και ένα παιδί με συντριπτικό κάταγμα στο πόδι που χρειάζεται άμεσα χειρουργείο.

ADVERTISING

Και σε αυτή την κατάσταση έχουμε ένα γιατρό, που προκαλώ να δείτε το φύλλο αγώνα, που αναφέρει για τους τραυματισμούς θλάσης στο χέρι στον πρώτο και διάστρεμμα στον δεύτερο.

Ένα παιδί να υποφέρει και το ασθενοφόρο να κάνει 25-30 λεπτά να φτάσει. Δυστυχώς με στεναχώρησαν κάποιες άλλες συμπεριφορές στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, το όποιο παιχνίδι που μπορεί να γίνει μετά από όλα αυτά, αλλά καλό θα είναι να υπάρχει μεγαλύτερη ενσυναίσθηση, γιατί δεν είναι όλα στο βωμό του αποτελέσματος, ειδικά στον ερασιτεχνικό αθλητισμό!

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ