Πήρε τη νίκη ο Ρωμανός στη «σκιά» των τραυματισμών Ελευθεράκη και Νοδαράκη

Σε ένα παιχνίδι που το αγωνιστικό περνάει σε δεύτερη μοίρα, ο Ρωμανός πήρε το τρίποντο της νίκης με 2-1 στην έδρα της Τυλίσου.

18/02/2024 15:00
21η αγωνιστική - Α1 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Ελευθεράκη που φάινεται πως έχει πάθει σοβαρή ζημία στο πόδι, αλλά και και το σπασμένο χέρι του Νοδαράκη επισκιάζουν το αγωνιστικό σκέλος στην αναμέτρηση της Τυλίσου με τον Ρωμανό.

Στο αμιγώς ποδοσφαιρικό, παρά τη μεγάλη διαφορά στη βαθμολογία, η Τύλισος μπόρεσε να προβληματίσει τον Ρωμανό, έχοντας ανταγωνιστική εικόνα. Το σκορ άνοιξε για την ομάδα της Ελιάς στο 30′ ο Ιποοκράτης Κομνηνός.

Η απάντηση για την ομάδα του Δημήτρη Χωματά, που έχει αλλάξει εικόνα προς το καλύτερο από τη στιγμή που ανέλαβε ο έμπειρος τεχνικός, ήρθε στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, με τον Παπάζογλου να ισοφαρίζει σε 1-1 με κεφαλιά, στο 48′.

ADVERTISING

Ο Ρωμανός ωστόσο μπήκε γρήγορα εκ νέου σε θέση ισχύος με τον Κεφάκη να κάνει το 1-2. Η φάση που σόκαρε άπαντες, φέρνοντας μάλιστα την προσωρινή διακοπή του αγώνα ήρθε στο 76ο λεπτό, με τον Ελευθεράκη να αποχωρεί με το ασθενοφόρο από το γήπεδο.

Μετά την επανέναρξη του αγώνα δεν άλλαξε κάτι, με το παιχνίδι να τελειώνει με μεγάλη ένταση. Με αυτό το τρίποντο ο Ρωμανός μείωσε τη διαφορά από τον πρωτοπόρο ΑΟΤ και πάλι στους τέσσερις βαθμούς.λε

Αλλαγές

ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
76'

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ