Τεράστιο «διπλό» και άλμα σωτηρίας για τον Ερμή Ζωνιανών!

Ο Ερμής Ζωνιανών είναι εδώ! Η ομάδα του Ρεθύμνου πέρασε από την έδρα της Αγίας Παρασκευής, επικρατώντας με 0-1 και έβαλε «φωτιά» στην μάχη της παραμονής, ισοβαθμώντας στην 10η θέση με τον Απόλλων Σμύρνης, που χαρίζει σωτηρία!

18/02/2024 16:00
23η αγωνιστική - Γ Εθνική

Στατιστικά παίκτη

    72' ΓΚΟΛ Μπαμπουλάκης Ραφαήλ

ADVERTISING

Ο Ερμής Ζωνιανών, πήρε μια σπουδαία νίκη, επικρατώντας της Αγίας Παρασκευής με 0-1, συνεχίζοντας την αντεπίθεση του με τον Μηνά Πίτσο στον πάγκο του! Στο πρώτο ημίωρο, η ομάδα του Ρεθύμνου δεν ήταν καλή, με τους γηπεδούχους να έχουν δοκάρι με κεφαλιά του Μυτάκη στα πρώτα λεπτά, με τον Ερμή να ανεβάζει την απόδοση του μετά το 30′, με το πρώτο μέρος να λήγει χωρίς τέρματα.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με διάθεση να ψάξουν το γκολ, δημιουργώντας ευκαιρίες και τελικά από μια στημένη φάση βρήκε το γκολ! Ο Βιτώρος εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Μπαμπουλάκης πήρε τη κεφαλιά, ανοίγοντας το σκορ στην Αγία Παρασκευή υπέρ του Ερμή Ζωνιανών!

Στη συνέχεια, οι Ρεθυμνιώτες διαχειρίστηκαν το προβάδισμα τους, κρατώντας μια νίκη που στην οικονομία του πρωταθλήματος ενδέχεται να είναι καθοριστική στο παιχνίδι της παραμονής!

ADVERTISING

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ

Αρχικές συνθέσεις

Αλλαγές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ