Ανατροπή χαρακτήρα του Εργοτέλη στον Μοχό

Ο Εργοτέλης που πήγε στον Μοχό με 13 παίκτες κατάφερε να πάρει ένα τεράστιο διπλό, δείγμα του χαρακτήρα του και μάλιστα με ανατροπή.

18/02/2024 15:00
21η αγωνιστική - Α1 ΕΠΣΗ - 2023-24

Στατιστικά παίκτη

Χιώτης Άγγελος ΓΚΟΛ 29'    
    63' ΓΚΟΛ Βασιλάκης Εμμανουήλ
    76' ΓΚΟΛ Ντίσα Ντάνιελ
    88' ΓΚΟΛ Ντίσα Ντάνιελ

ADVERTISING

Ένα ξαφνικό χτύπημα γρίπης ανάγκασε τους «κιτρινόμαυρους» να πάνε για το παιχνίδι στη δύσκολη έδρα του Μοχού με μόλις 13 παίκτες, καθώς πολλοί παίκτες τέθηκαν νοκ άουτ μέσα στις τελευταίες ώρες. Παρόλα αυτά η ομάδα των Μιχάλη Ξημεράκη και Αλέξανδρου Κουτίδη ήταν εκείνη που πήρε την μεγάλη νίκη, την τέταρτη στη σειρά στο πρωτάθλημα, με τον Εργοτέλη να δείχνει πως έχει αφήσει για τα καλά πίσω του τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Μοχός ήταν εκείνος που μπήκε καλύτερα και πιο δυναμικά, με τον Χιώτη να βάζει σε θέση οδηγού τους γηπεδούχους στο 29′.  Μάλιστα ο Μοχός είχε κι άλλες φάσεις στο πρώτο μέρος, έχοντας και δοκάρι με τον Σούρσο. Παρότι το παιχνίδι «στράβωσε» και οι λύσεις ήταν περιορισμένες, ο Εργοτέλης μπόρεσε να βγάλει αντίδραση και χαρακτήρα στο δεύτερο ημίχρονο, ισοφαρίζοντας με όμορφη προσπάθεια του Βασιλάκη του 63’που κρέμασε τον Μουτζούρη.

Ο Εργοτέλης, πάντα πιστός στη φιλοσοφία του και το πλάνο παιχνιδιού που έχει δείξει από την αρχή της περιόδου, μπόρεσε να κάνει την ολική ανατροπή με τον Ντίσα να βρίσκει δίχτυα στο 76′.

ADVERTISING

Όπως είναι λογικό ο Μοχός ανέβασε τις γραμμές του στα τελευταία λεπτά, δίνοντας χώρους στους «κιτρινόμαυρους», στην προσπάθεια να βρει το γκολ ισοφάρισης, με τους φιλοξενούμενους να το εκμεταλλεύονται και με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Ντίσα να «κλειδώνουν» το σπουδαίο τρίποντο στο 88′.

Με αυτή τη νίκη ο Εργοτέλης έφτασε στους 25 βαθμούς και ανέβηκε στην πρώτη δεκάδα, ξεπερνώντας μάλιστα τον Μοχό που έμεινε στους 23 βαθμούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ