Τεράστιο διπλό για την Επισκοπή μέσα στη Θήβα

Ένα πολύ μεγάλο διπλό – άλμα παραμονής πανηγύρισε η Επισκοπή που έφυγε νικήτρια από την Θήβα επικρατώντας με 0-1 του ΑΟ Υπάτου.

18/02/2024 15:00
23η αγωνιστική - Γ Εθνική

Στατιστικά παίκτη

    63' ΓΚΟΛ Κεφαλάς Θεμιστοκλής

ADVERTISING

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της και μάλιστα εκτός έδρας πήρε η Επισκοπή που μετά από τον Πειραιά και την έδρα του Ατρομήτου έφυγε με τη νίκη από την πολύ δύσκολη έδρα του ΑΟ Υπάτου στη Θήβα.

Ο Γιώργος Κόλτζος παρέταξε έξυπνα την ομάδα του, θωρακίζοντας εξαιρετικά τα μετόπισθεν, μη αφήνοντας τους γηπεδούχους να κάνουν το παιχνίδι της. Γενικά οι φάσεις δεν ήταν πολλές στο παιχνίδι, κάτι όμως που ήταν μέσα στο πλάνο των «γυπαετών» που δούλεψε άψογα.

Η αναμέτρηση κρίθηκε από μία στημένη φάση με τον Λέκα να εκτελεί εξαιρετικά το φάουλ στο 63′ και τον Κεφαλά με πλασέ στην κίνηση να σκοράρει με τη βοήθεια του δοκαριού για το 0-1.

ADVERTISING

Στο 82′ ο ΑΟ Υπάτου έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο ματς όταν ο Γλυνός επιχείρησε μια βαθιά μπαλιά μέσα στην περιοχή της Επισκοπής με τον Ποτουρίδη να κάνει την προβολή και να στέλνει τη μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Ψαρρά.

Μάλιστα η Επισκοπή μπορούσε στο φινάλε να βρει και δεύτερο τέρμα με τον Συμεωνίδη να μην μπορεί να νικήσει τον Χατζηγιαννάκη σε αντεπίθεση στις καθυστερήσεις.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Ρεθύμνου μένει πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, δείχνοντας πως έχει ανακάμψει πλήρως μετά το κακό διάστημα του προηγούμενου μήνα.

ADVERTISING

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ
ΕΠΙΣΚΟΠΗ

Αρχικές συνθέσεις

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ