Κυνικός ΠΑΟΚ στο Θραψανό!

Ο ΠΑΟΚ ήταν κυνικός στο Θραψανό, έκανε γκολ -σχεδόν- κάθε ευκαιρία που δημιούργησε και επικράτησε 0-4 του Ανθεστίωνα, για την 21η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

18/02/2024 15:00
21η αγωνιστική - Α1 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς τέσσερις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και ο προπονητής του Βασίλης Πλεσίτης, έλαβαν παραδοσιακά δώρα από τους Θραψανιώτες, αναγνωρίζοντας την προσφορά τους στην ομάδα, εξελίχθηκε με τον καλύτερο τρόπο για τους Κρουσανιώτες.

Ανθεστίων-ΠΑΟΚ: Οι Θραψανιώτες τίμησαν Λυδάκη, Σφακιανάκη, Στρατάκη, Σεραφειμίδη και Πλεσίτη (vid)

ADVERTISING

Οι δύο ομάδες είχαν αρκετές μονομαχίες στον χώρο της μεσαίας γραμμής, με τον ΠΑΟΚ να είναι κυνικός και να κάνει γκολ τις ευκαιρίες του. Ο Μανουσάκης στο 37’ με τρομερό διαγώνιο σουτ κάνει το 0-1, ενώ στο 42’ ο Κουράκης εκμεταλλευόμενος λάθος στην άμυνα, διπλασίασε τα τέρματα των «ασπρόμαυρων».

Στη επανάληψη, ο Κουράκης στο 80’ κατάφερε με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 0-3, ενώ το τελικό 0-4 διαμόρφωσε ο Μάνος Σταυρακάκης στο 88’.

Ο ΠΑΟΚ ήταν αποτελεσματικός και κατάφερε να βρει δίχτυα, ενώ από την άλλη, η ομάδα του Θραψανού, παρά τις ευκαιρίες της, δεν κατάφερε να σκοράρει.

ADVERTISING

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ
ΠΑΟΚΡΟΥΣΩΝΑ

Αρχικές συνθέσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ