Αγχωτική νίκη για τον Μαραθώνα στην ΜΑΤΣΑΡΑ με τον Ηρακλή Νιπιδιτού!

Σε ένα ματς διαφήμιση για την Β2 ΕΠΣΗ ο Μαραθώνας κατάφερε να βγει νικητής από το ντέρμπι με τον Ηρακλή Νιπιδιτού επικρατώντας με 4-3 για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

18/02/2024 11:30
16η αγωνιστική - Β2 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, οι οποίοι κατάφεραν μόλις στο 2′ να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με τον Πιντίλι. Ο Ηρακλής Νιπιδιτού προσπάθησε να αντιδράσει χωρίς όμως να πετύχει κάτι σπουδαίο στην αντίπαλη εστία.

Αντίθετα ο Μαραθώνας που έδειχνε ορεξάτος, δημιουργώντας προσδοκίες για γκολ βρήκε και δεύτερο τέρμα στο 19′ με τον Γωνιανάκη παίρνοντας από νωρίς ένα δυνατό προβάδισμα.

Ο Ηρακλής Νιπιδιτού δεν παράτησε το παιχνίδι και στο 34′ ξανά μπήκε στο ματς με τον Τσιντάρη να μειώνει σε 2-1. Στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου το παιχνίδι πήγαινε πάνω-κάτω με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ για διαφορετικούς λόγους.

ADVERTISING

Τελικά ο Μαραθώνας σκόραρε και τρίτο τέρμα με τον Στρατηγάκη στο 44′. Στις καθυστερήσεις ο Ηρακλής Νιπιδιτού έχασε μοναδική ευκαιρία να μειώσει στο γκολ την διαφορά, όμως η προσπάθεια του Παπαγεωργίου σταμάτησε στο δοκάρι με το 3-1 να μένει ως το τέλος των 45’.

Στην επανάληψη ο Ηρακλής Νιπιδιτού μπήκε αποφασισμένος και μείωσε στο 60′ με τον Ντραγκίτσι σε 2-3 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Αυτό το γκολ έδωσε ψυχολογία στους φιλοξενούμενους οι οποίοι στο 63΄κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα με τον Βιολάκη.

Το παιχνίδι είχε εξαιρετικό ρυθμό με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ που θα τους δώσει τη νίκη. Ο Μαραθώνας χτύπησε ξανά στο 65′ με τον Στρατηγάκη να κάνει το 4-3. Στο 80′ οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να πάρουν αέρα δύο τερμάτων, όμως το πέναλτι του Βατσινά σταμάτησε στο δοκάρι.

ADVERTISING

Το τελευταίο πεντάλεπτο ήταν… θρίλερ, με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν για το γκολ που θα τους έδινε τον βαθμό. Στις καθυστερήσεις το πέτυχαν με τον Βιολάκη, όμως ακυρώθηκε για οφσάιντ σηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων από την πλευρά του Ηρακλή Νιπιδιτού.

Το σκορ δεν άλλαξε ως το τέλος και έτσι ο Μαραθώνας πήρε μια μεγάλη νίκη, ενώ ο Ηρακλής Νιπιδιτού για ένα ακόμα παιχνίδι κέρδισε τις εντυπώσεις.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ADVERTISING

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΠΙΔΙΤΟΥ

Αρχικές συνθέσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ