Νίκη υπό το βλέμμα του Τ. Δέλλα για την Κ19 του ΟΦΗ

Μια ακόμα νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει η Κ19 του ΟΦΗ η οποία επικράτησε 3-0 του Πανσερραϊκού σε ένα ματς που παρακολούθησε ο Τραϊανός Δέλλας.

Οι παίκτες του Μανώλη Πατεμτζή πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση, ήταν ανώτεροι σε όλο το παιχνίδι και κατάφεραν να πανηγυρίσουν μια άνετη νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Στο 26′ ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Φαιτάκης σέντραρε για τον Χνάρη και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

ADVERTISING

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι πήραν αέρα δύο τερμάτων όταν ο Φαϊτάκης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του έκοψε παράλληλα και άθελα του ο Αλειφερόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-0.

Το κερασάκι στην… τούρτα για την άνετη επικράτηση της Κ19 του ΟΦΗ έβαλε ο Σταυρόπουλος στο 58′. Ο Θεοδοσουλάκης σέντραρε από δεξιά, ο Φαϊτάκης πήρε την κεφαλιά, ο τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού έδιωξε για να έρθει ο Σταυρόπουλος σε άδειο τέρμα και να κάνει το 3-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Κ19 ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής): Καλαφάτης, Κουτσουπιάς, Σημαντηράκης (65’ Μπλίντο), Χότζα, Χνάρης, Ζαχαριουδάκης, Αδαμάκης, Θεοδοσουλάκης (60’ Φανουράκης), Σταυρόπουλος (77’ Πορτοκαλλίδης), Φαϊτάκης (77’ Τσερεβελάκης) , Πιστικός (77’ Καρανδινός).

ADVERTISING

Κ19 Πανσερραϊκός (Π. Στοϊλας): Αποστολάκης, Λαδάς (55′ Κόκκινος), Χαβος, Καλίογλου, Παπαδημητρίου, Κοσμίδης(55′ Δελιοπουλος), Μουσκειρα(65′ Κωνσταντινίδης), Τόλιος(65′ Τριανταφύλλου), Μαυρόπουλος, Αλειφεροπουλος, Ματσικόπουλος(75′ Σαλβανος).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ