Σήμερα Παρασκευή (16/2) η κοπή πίτας της ΕΠΣΗ – Ποιοι θα τιμηθούν

Σήμερα Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, η ΕΠΣΗ κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στην ταβέρνα «Πετούσης» στην Αμμουδάρα και ώρα 19:30.

Θα προσφερθεί πλήρες μενού με φαγητό και ποτό. Θα γίνουν τιμητικές βραβεύσεις σε πρόσωπα με προσφορά στο χώρο του ποδοσφαίρου και θα μοιραστούν δώρα στα σωματεία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρξουν σημαντικές ανακοινώσεις και εκπλήξεις από την ΕΠΣΗ προς τα σωματεία.

ADVERTISING

Οι βραβεύσεις:

1) Ο αείμνηστος αντιπρόεδρος του ΑΟ Ασημίου, Γιώργος Γενιτσαρίδης για την προσφορά του στο σωματείο και το ποδόσφαιρο.

2) Ο επί χρόνια φροντιστής της ΠΑΕ ΟΦΗ, Δημήτρης Παπυράκης, για την μεγάλη του προσφορά στον ΟΦΗ και το ποδόσφαιρο.

ADVERTISING

3) Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής στις ομάδες ΠΟΑ, ΟΦΗ, Εργοτέλης, Παναθηναϊκός, Ρούβας, Δαμάστα και νυν τιμ μάνατζερ του ΠΟΑ, Μανόλης Ρουμπάκης, για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

4) Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕ Μοιρών, Αδάμης Φανουράκης για την πολυετή προσφορά του στο σωματείο της ΑΕΜ και τον αθλητισμό.

5) Ο πρώην πρόεδρος του Ηροδότου, Γιώργος Σαρόγλου, για την πολυετή προσφορά του στο σωματείο του Ηροδότου και τον αθλητισμό.

ADVERTISING

6) Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής στις ομάδες Ηρόδοτος, ΠΟΑ, Χερσόνησος, Γιούχτας, Δόξα Γαλιάς, ΠΑΟΚ, ΠΑΝΟΜ και νυν τιμ μάνατζερ του Ρούβα, Μηνάς Φράγκος, για την πολυετή του προσφορά στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο.

7) Η Μικτή Ομάδα Κ16 της ΕΠΣΗ για την ανάδειξή της ως δευτεραθλήτρια Ελλάδας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μικτών 2022-2023.

Η σχετική ενημέρωση: «Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου ενημερώνει όλα τα σωματεία της δύναμής της ότι την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια κοπή πίτας της ΕΠΣΗ.

ADVERTISING

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην ταβέρνα «Πετούσης» στην Αμμουδάρα και ώρα 19:30.

Όλα τα σωματεία της Ένωσης θα παραλάβουν δύο δωρεάν προσκλήσεις και θα προσφερθεί πλήρες μενού με φαγητό και ποτό. Θα γίνουν τιμητικές βραβεύσεις σε πρόσωπα με προσφορά στο χώρο του ποδοσφαίρου και θα μοιραστούν δώρα στα σωματεία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρξουν σημαντικές ανακοινώσεις και εκπλήξεις από την ΕΠΣΗ προς τα σωματεία.

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ της εκδήλωσης είναι η Περιφέρεια Κρήτης και η ΕΠΣΗ ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου κ. Νίκο Συριγωνάκη για την ανεκτίμητη στήριξή τους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ