«Σφράγισαν» τη νίκη επί του Μαρτινέγκο οι Νέοι Ηροδότου

Οι Νέοι Ηροδότου επικράτησαν με 4-1 του Μαρτινέγκο στο παιχνίδι των… 35 λεπτών που έγινε σήμερα στο «Γ. Σκουρέλλου».

14/02/2024 16:30
13η αγωνιστική - Β2 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Έχοντας σαν… προίκα το 3-0 από τα πρώτα 55 λεπτά του αγώνα που είχε διακοπεί πριν από δύο εβδομάδες οι Νέοι Ηροδότου έφτασαν στη νίκη με 3-1 επί του Μαρτινέγκο, που πάλεψε, αλλά δεν είχε τον χρόνο για το κάτι παραπάνω.

Τα γκολ των Αμπαζάι (11′ και 31′) και του Λαρυγγάκη στο 31′ ήταν αρκετά για το σύνολο του Δημήτρη Τριβιζαδάκη που στο σημερινό ματς έκανε διαχείριση του αγώνα.

Στο σημερινό παιχνίδι το Μαρτινέγκο έβγαλε αντίδραση, και μπόρεσε να μειώσει με τετ α τετ του Παπουτσάκη στο 61′. Στη συνέχεια είχε νέα μεγάλη φάση με τον Νέζα να σουτάρει στο 70′ κα τον Τζάφα να αποκρούει, ενώ ο Αμπαζάι έχασε καλή στιγμή στο 68′ για τους γηπεδούχους.

ADVERTISING

Ο τερματοφύλακας των Νέων Ηροδότου ήταν και πάλι εκεί στο 73′ σε προσπάθει του Ελ Γιαχουί, ενώ ο Τσουκάλης απείλησε δύο φορές με σουτ στο 75′ και το 77′.

Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι έγιναν πιο απειλητικοί και έχασαν ευκαιρία με τον Αμπαζάι στο 81′ μετά από φάουλ του Τσουκάλη και ένα λεπτά μετά με τον Ζυγούρη να σουτάρει λίγο άουτ. Στο 86′ οι Νέοι Ηροδότου είχαν νέα διπλή ευκαιρία, με τον Τζάφα να κάνει το βολέ και τον Αμπαζάι να σουτάρει στο οριζόντιο δοκάρι στην προσπάθεια να κρεμάσει τον Κούρο, με τον Ζυγούρη στην επαναφορά να σουτάρει επίσης στο δοκάρι.

Το γκολ ήρθε τελικά με τον Αμπαζάι να υπογράφει το τελικό σκορ με το τρίτο προσωπικό του γκολ στο 89′ για να κάνει το 4-1. Ο Λαρυγγάκης είχε τρίτο δοκάρι για τους γηπεδούχους στο 93′ στην τελευταία φάση του ματς, με τους Νέους Ηροδότου να σφραγίζουν μία σημαντική νίκη, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» κρατάνε την προσπάθεια.

ADVERTISING

ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ
ΜΑΡΤΙΝΕΓΚΟ

Αρχικές συνθέσεις

Αλλαγές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ