Χωρίς νέα προβλήματα ο ΟΦΗ

Συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ, για το ματς της Δευτέρας (19/2) κόντρα στον Πανσερραϊκό εντός έδρας.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, με τον Τραϊανό Δέλλα πέρα από τον Ηλία Σημαντηράκη και τον Ματέους Μπρεσάν να μην έχει αλλά προβλήματα.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (15/2), στις 11:00.

Η σχετική ενημέρωση: «Με προπόνηση που έγινε σήμερα (14/2) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ολοκληρώθηκε μια ακόμη ημέρα προετοιμασίας της ομάδας μας ενόψει του αγώνα της Δευτέρας (19/2) με τον Πανσερραϊκό.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικό παιχνίδι. Όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά, με εξαίρεση τον Ηλία Σημαντηράκη (διεθνής με την Εθνική Νέων) και τον τραυματία, Matheus Bressan.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (15/2), στις 11:00».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με πρόεδρο τον Μάνο Λημναίο-Ποιοι εκλέχτηκαν

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με την ανάδειξη...

Ένσταση από τον Στ. Σωκιανό στις εκλογές του ερασιτέχνη Ηροδότου

Ο Στέλιος Σωκιανός υπέβαλε ένσταση κατά την διαδικασία των...

Οι υποψήφιοι στις εκλογές του Ηροδότου

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις σημερινές εκλογές...

Ρενάτο Γκίνη και Ηλίας Κουτσουπιάς οι μεγάλοι νικητές του 2ου Foot Tennis στο Ατσαλένιο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά Foot Tennis...