Μ. Σουτζής: «Η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του Αλμυρού, ιστορική ημέρα»

Οι αναφορές του Μανώλη Σουτζή στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 μετά την ιστορική νίκη του Αλμυρού στην έδρα του Εθνικού.

Μία χρυσή σελίδα στην ιστορία του έγραψε ο Αλμυρός που κέρδισε μέσα στην έδρα του Εθνικού, σπάζοντας το αήττητο της ομάδας του Πειραιά στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο έμπειρος τεχνικός χαρακτήρισε ιστορική τη μέρα για τον Αλμυρό, καθώς όπως υποστηρίζει είναι ίσως η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της ομάδας.

ADVERTISING

Παρόλα αυτά ο ίδιος κρατάει την εξαιρετική εμφάνιση, πιο πολύ κι από το αποτέλεσμα, ενώ τονίζει πως οι παίκτες του τον έκαναν περήφανο.

Αναλυτικά είπε: «Σίγουρα η σημερινή μέρα είναι ιστορική για τον Αλμυρό. Θεωρώ ότι είναι η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της ομάδας, απέναντι στον μοναδικό αήττητο και την πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος. Δεν θα σταθώ στο αποτέλεσμα που είναι τεράστιο, αλλά στην εμφάνιση που ήταν εξαιρετική, γιατί εκτός από τα δύο γκολ δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες και προυποθέσεις για να βάλουμε πιο πολλά γκολ.

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, με έκαναν περήφανο και τους αξίζει αυτή η νίκη. Τώρα θέλουμε να γιορτάσουμε αυτή τη νίκη σήμερα και αύριο και από μεθαύριο τα κεφάλια μέσα γιατί έχουμε να κοιτάξουμε το επόμενο ματς».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ