Αρ. Μαυρογιαννάκης: «Δύσκολο παιχνίδι λόγω αγωνιστικού χώρου και αέρα»

Στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν ΠΟΑ και ΑΟΑΝ στον αγωνιστικό χώρο αλλά και λόγω των καιρικών συνθηκών (σ.σ. έντονου αέρα) στάθηκε ο συνεργάτης του Κώστα Φραντζέσκου στη τεχνική ηγεσία του ΠΟΑ, Άρης Μαυρογιαννάκης.

Αρχικά για το παιχνίδι, τόνισε: «ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, λόγω του αγωνιστικού χώρου και του αέρα. Και στις δύο ομάδες υπάρχουν ποιοτικού ποδοσφαιριστές που δεν τους άφησαν να αποδώσουν ο αγωνιστικός χώρος και ο αέρας.

Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, με μονομαχίες αλλά καθαρό χωρίς αψιμαχίες. Νομίζω θα κρινόταν στο γκολ. Εμείς από τη μεριά μας είχαμε μία καταπληκτική ευκαιρία να σκοράρουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Στο σύνολο νομίζω σταθήκαμε καλά στο γήπεδο».

ADVERTISING

Σε ερώτηση για τα επόμενα συνεχόμενα παιχνίδια στο Ατσαλένιο, πρόσθεσε: «έχουμε τρία παιχνίδια σε οκτώ ημέρες στην έδρα μας. Ο στόχος μας είναι πρώτα απ’ όλα να κάνουμε νίκη με τον Φωστήρα και μετά να δούμε και τα επόμενα παιχνίδι με παιχνίδι. Επιστρέφουν και κάποιοι τραυματίες και θα είμαστε καλύτερα στη συνέχεια για να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς να πετύχουμε μία γρήγορη παραμονή».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ