Μάγκας Αλμυρός, έσπασε το αήττητο του Εθνικού!

Μία ιστορική νίκη τεράστιας σημασίας πήρε ο Αλμυρός που επικράτησε με 2-0 μέσα στον Πειραιά, σπάζοντας το αήττητο του Εθνικού και τελειώνοντας ουσιαστικά τις ελπίδες του για τον τίτλο.

11/02/2024 15:00
22η αγωνιστική - Γ Εθνική

Στατιστικά παίκτη

    25' ΓΚΟΛ Πιερτζιάκομι Λεόν
    47' ΓΚΟΛ Πιερτζιάκομι Λεόν

ADVERTISING

Τι κι αν έπαιζε απέναντι σε μία ομάδα που δεν είχε χάσει από κανέναν στο φετινό πρωτάθλημα. Τι κι αν κουβαλούσε μεγάλη κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, μετά και τα όσα έγιναν στα Ζωνιανά την περασμένη Τετάρτη. Ο Αλμυρός πήγε στον Πειραιά και πανηγύρισε ένα ιστορικό τρίποντο, που έσπασε το αήττητο του Εθνικού.

Ο Αλμυρός απείλησε στο 23’ με σουτ του Τουργαϊδη που πέρασε λίγο άουτ, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση «πάγωσε» τους γηπεδούχους, παίρνοντας το προβάδισμα. Μετά από ενέργεια του Κέρι, ο Πιερτζάκομι επωφελλήθηκε της ασταθούς επέμβασης του Παπαγγελή και στην επαναφορά έκανε το 0-1.

Ο Εθνικός στη συνέχεια απείλησε με την κεγαλιά του Ζωγραφάκη στο 36’ από κοντά να σώζει εντυπωσιακά ο Χανιωτάκης στο 36’. Ο τερματοφύλακας του Αλμυρού ήταν εκεί όποτε χρειάστηκε για να κρατήσει ανέπαφη την εστία του στο πρώτο ημίχρονο.

ADVERTISING

Μάλιστα ο Τουργαϊδης είχε νέα καλή στιγμή στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, παίρνοντας και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά το σουτ του έφυγε έξω, από αρκετά πλάγια θέση.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Γαζίου που στο 47’ έκανε το 0-2. Ο Τουργαϊδης, βγήκε από τα πλάγια, έκοψε στον Πιερτζάκομι που με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε βάσεις νίκης για την ομάδα του Μανώλη Σουτζή.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν σε πολύ δύσκολη θέση και προσπάθησαν να πιέσουν με όλες τους τις δυνάμεις. Στο 60’ ο Μακρυγιάννης βγήκε τετ α τετ και σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Χανιωτάκη. Στα τελευταία λεπτά ο Αλμυρός διαχειρίστηκε εξαιρετικά το ματς, δίχως να απειληθεί ιδιαίτερα και κράτησε την τεράστια νίκη.

ADVERTISING

Αλλαγές

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
15'
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
46'
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
46'
73'
ΔΗΜΟΦΙΛΗ