Μ. Κλίνης «Μην βιάζονται κάποιοι να κάνουν δηλώσεις – Διαιτητής και αστυνομία έκαναν καλά την δουλειά τους»

Θέση για όλα όσα διαδραματίστηκαν στο ντέρμπι ανάμεσα στον Ερμή Ζωνιανών και τον Αλμυρό πήρε ο πρόεδρος της Ρεθυμνιώτικης ομάδας.

Στην ανακοίνωση ο ισχυρός άνδρας του Ερμή Ζωνιανών τονίζει πως καλό είναι κάποιοι να κοιτάζουν τις ομάδες τους και να μην θέλουν να κάνουν κακό σε άλλα σωματεία, ενώ τονίζει πως αστυνομία και διαιτητής έκαναν σωστά την δουλειά τους.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Όπως ξέρουν όλοι είμαστε μια ομάδα που δεν μας αρέσει να βγάζουμε ανακοινώσεις για κανένα, ούτε για διαιτητές ούτε για άλλες ομάδες ούτε για την ΕΠΣ ούτε για την ΕΠΟ. Εμείς δεν καθόμαστε να βάζουμε ρουφιανιές και λέμε διαφορά. Ούτε τώρα θα το κάνουμε όπως κάνετε κάποιοι τώρα δυο μέρες και κάποιοι άλλοι το κάνουν πάντα ψάχνοντας αφορμές για να τιμωρηθούν ομάδες.

ADVERTISING

Να κοιτάξουν πρώτα την γούνα τους για να δουν τι έχουν και τι όχι και μετά να λένε για τις άλλες ομάδες. Εμείς σαν Ερμής Ζωνιανών ότι κάνουμε έχουμε μάθει να πληρώνουμε τις συνέπειες. Ο κάθε ένας που σχολιάζει διαφορά ότι ψάχνει θα το βρει.

Θεωρούμε ότι ο διαιτητής και η αστυνομία έκαναν σωστά την δουλειά τους. Κάποιοι καλό είναι να μην βιάζονται να κάνουν δηλώσεις στα social media και να αμαυρώνουν ένα χωριό γιατί και αυτά έχουν συνέπειες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ