«Μονόδρομος» η νίκη του ΟΦΙ στην Άρτα

Ο ΟΦ Ιεράπετρας θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Καραϊσκάκης, στο γήπεδο της Άρτας, για την 13η αγωνιστική της Super League 2, με την ομάδα της Ιεράπετρας να θέλουν μόνο νίκη, στην προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία.

Αναλυτικά οι αριθμοί και τα στατιστικά της Super League 2, για την επικείμενη αναμέτρηση: «Στην Άρτα οι δυο τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας θα αναζητήσουν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν μια νίκη, η ΑΕ Καραϊσκάκης για δεύτερη φορά στο πρωτάθλημα και ο ΟΦ Ιεράπετρας για πρώτη.
Οι γηπεδούχοι έχουν κερδίσει μόνο τα Τρίκαλα, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι τους. Ακολούθησαν τρία παιχνίδια εκτός έδρας στη σειρά, με τελευταίο στη Λιβαδειά, όπου δέχτηκαν τέσσερα γκολ και τώρα έχουν την πιο αδύναμη άμυνα με 19 γκολ.

Ο ΟΦ Ιεράπετρας έχει χάσει και τα έξι παιχνίδια του εκτός έδρας, τα πέντε από αυτά με ένα γκολ διαφορά. Είναι άξιο λόγου ότι και στα έξι παιχνίδια κρατούσε την ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.
Στον πρώτο γύρο στην Ιεράπετρα έφεραν 2-2, σκορ που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο. Είναι το πλουσιότερο πρώτο ημίχρονο στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα. Στην ιστορία τους έχουν παίξει άλλη μια φορά τον Σεπτέμβριο του 2018 για το Κύπελλο, όπου ο ΟΦΙ νίκησε 1-0 χρησιμοποιώντας σαν έδρα το Παγκρήτιο και προκρίθηκε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ