Την Παρασκευή (19/3) η κλήρωση των ημιτελικών του κυπέλλου

Με ανακοίνωση της η ΕΠΟ γνωστοποίησε και επίσημα ότι η κλήρωση για την ημιτελική φάση του κυπέλλου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19/3 στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΟ…

Μάλιστα στην ανακοίνωση αναφέρει ότι δεν θα υπάρξει παρουσία κοινού και δημοσιογράφων λόγω κορωνοϊού, ενώ την κλήρωση θα μπορέσουν να την παρακολουθήσουν άπαντες από την σελίδα της ΕΠΟ μέσω live streaming.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Από την Επιτροπή Διοργανώσεων ανακοινώνεται ότι η κλήρωση για το αγωνιστικό πρόγραμμα της 8ης (ημιτελικής) φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος περιόδου 2020-2021, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19.03.2021 και ώρα 12:00 στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή, χωρίς παρουσία κοινού και δημοσιογράφων λόγω των έκτακτων μέτρων που ισχύουν για τη διασπορά του covid-19.

ADVERTISING

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα διεξαχθεί και η κλήρωση για την ανάδειξη της τυπικά γηπεδούχου ομάδας του Τελικού.

Η κλήρωση θα καλυφθεί σε απευθείας μετάδοση μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της ΕΠΟ www.epo.gr., ενώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης και το επίσημο πρόγραμμα των αγώνων θα αναρτηθούν αμέσως μετά στην ιστοσελίδα της Ε.Π.Ο”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ