Σύνθημα νίκης από Ταουσιάνη, Σαρρή και Τσέλιο

Δύο ημέρες πριν την επερχόμενη εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Δόξα Δράμας (07/03 , 15.00), ο προπονητής του Εργοτέλη, Γιάννης Ταουσιάνης και οι ποδοσφαιριστές Γιώργος Σαρρής και Ηλίας Τσέλιος δίνουν κλίμα ενόψει του Κυριακάτικου παιχνιδιού στο διαδικτυακό κανάλι του Εργοτέλη.

Συγκεκριμένα ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε: «Η καθημερινότητα μας δεν αλλάζει, με το μυαλό μας είναι ήδη στο επόμενο παιχνίδι, έχοντας ως στόχο να συνεχίσουμε την σταθερά μας καλή απόδοση και έχοντας πάντα στην σκέψη μας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του εκάστοτε αντιπάλου. Στην συγκεκριμένη περίπτωση,  υπάρχει ποιότητα ποδοσφαιριστών ειδικά στην επιθετική γραμμή. Για μας το ζητούμενο είναι πάντα το ίδιο, να δημιουργούμε δηλαδή καλές προϋποθέσεις ώστε να κερδίζουμε μέσα από το ομαδικό πνεύμα και την αγωνιστικότητα».

Με την σειρά του ο Γιώργος Σαρρής τόνισε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα καθώς δεν υπάρχει κάποιο εύκολο. Εμείς θα κοιτάμε την δική μας ομάδα και να είμαστε καλά και έτσι δεν έχουμε να φοβηθούμε κανένα».

ADVERTISING

Ενώ ο MVP στην μεγάλη νίκη του Εργοτέλη Ηλίας Τσέλιος ανέφερε: «Δεν έχει περάσει πολύ καιρός που παίξαμε με τη Δόξα. Νοιώθουμε αδικημένοι από το αποτέλεσμα που είχε έρθει στη Δράμα και θα κοιτάξουμε να πάρουμε αυτό που χάσαμε εκείνη την ημέρα».

Τα σχόλια είναι κλειστά.