Ν. Μαναρώλης: «Έχουμε χημεία με τον Καβακά και πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο»

Για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του και συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα της Super League 2, ως άμεσος συνεργάτης του Τίμου Καβακά μίλησε στο Grandsport.gr ο Νίκος Μαναρώλης.

Ο πρώην προπονητής του Άρη Σούδας, με αφορμή το αβέβαιο μέλλον της Γ’ Εθνικής είχε την ευκαιρία μετά την πρόταση του ΟΦΙ να βρεθεί στο προπονητικό επιτελείο των “ασπρόμαυρων” και ο ίδιος μίλησε στο Grandsport.gr για την απόφαση του αυτή.

Συγκεκριμένα ανέφερε: “Η πρόταση του ΟΦΙ και σε συνδυασμό με το αβέβαιο μέλλον του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής με έκανε να πάρω αυτή την απόφαση. Ήταν μια πολύ καλή πρόταση που δεν μπορούσα να αρνηθώ. Γνωρίζω καλά τον Τίμο Καβακά, αφού ήμασταν μαζί στο UEFA Pro. Έχουμε πολύ καλή χημεία με τον Τίμο και αυτό θα προσπαθήσουμε να το βγάλουμε και μέσα στο γήπεδο για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Το ξέρουμε όλοι ότι είναι δύσκολες οι συγκυρίες για την ομάδα, ωστόσο πιστεύουμε στο πλάνο μας και το υλικό που έχουμε. Δεν είναι ώρα για λόγια αλλά για πράξεις, αφού έχουμε μοναδικό στόχο να σωθεί η ομάδα”.

ADVERTISING

Τα σχόλια είναι κλειστά.