Ημέρα Χιμένεθ στον ΟΦΗ – Επιστροφή στις προπονήσεις

Ο ΟΦΗ αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα (06/02) την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού Χεσούς Χιμένεθ.

Ο έμπειρος φορ βρίσκεται εδώ και δύο ημέρες στο Ηράκλειο, την Δευτέρα πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, με την ανακοίνωση της απόκτησης του να γνωστοποιείται σήμερα.

Μάλιστα, θα πάρει μέρος και στην πρωινή προπόνηση της ομάδας, η οποία επιστρέφει σήμερα στο γήπεδο, μετά το ρεπό της Δευτέρας, όπου ξεκινάει η προετοιμασία για το ματς με τον Ολυμπιακό.

ADVERTISING

Αινιγματική ανάρτηση Μιχάλη Μπούση: «Δεν ξέρεις τι πραγματικά έχεις, μέχρι να χαθεί»

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΟΦΗ «εξαφάνισε» ότι έχει να κάνει με ΟΦΗ από το προφίλ του στο Instagram, σε μία κίνηση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στους «ασπρόμαυρους» και τη μεγάλη ένταση που έχει προκληθεί έπειτα από τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα,

Μάλιστα ο Μιχάλης Μπούσης ανέβασε και ένα αινιγματικό Instagram Story οπού γράφει: «Δεν ξέρεις τι πραγματικά έχεις, μέχρι να χαθεί».

ADVERTISING

Ο Δημήτρης Μπούσης αφαίρεσε ότι τον σχετίζει με τον ΟΦΗ!

Μετά τον Μάικ Μπούση και ο γιος του Δημήτρης που είναι Αντιπρόεδρος στην ΠΑΕ ΟΦΗ, προχώρησε σε μαζική διαγραφή των αναρτήσεων που σχετίζονται με τους «ασπρόμαυρους».

ADVERTISING

Ο μεγάλος γιος του Μπούση και αντιπρόεδρος στην ομάδα, ακολούθησε και ο ίδιος τις ενέργειες του πατέρα του, αφαιρώντας από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τις αναρτήσεις που σχετίζονται με τον ΟΦΗ.

Επιπλέον, αφαίρεσε και την «λεζάντα» που ανέφερε «Vice President of OFI Crete FC».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ