Τον έχει πάρει η κάτω βόλτα και ο κλοιός σφίγγει για τον Γιούχτα

Όσο περνάνε οι αγωνιστικές και ο Γιούχτας δεν κερδίζει, όλο και περισσότερο σφίγγει ο κλοιός του υποβιβασμού.

Νέα ήττα εκτός έδρας, αυτήν την φορά από τον Ολυμπιακό Β’ με 3-1, σημειώνοντας την τέταρτη σερί και πλέον μπλέκει σε επικίνδυνα μονοπάτια. Ο Κώστας Ανυφαντάκης δεν έχει καταφέρει να αλλάξει την εικόνα, με τον Γιούχτα ναι μεν να παίζει καλά, ωστόσο δεν παίρνει το ζητούμενο που είναι οι 3 βαθμοί.

Ειδικά η αδυναμία του στα εκτός έδρας είναι εμφανής, δεν έχει πανηγυρίσει ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα, έχοντας μόλις 2 βαθμούς σε 7 αναμετρήσεις, μακριά από την Κρήτη. Παράλληλα τρέχει και ένα σερί μόλις μιας νίκης στα 14 τελευταία (1-6-7) και πλέον δείχνει πως θα δώσει μεγάλη μάχη για την παραμονή.

ADVERTISING

Τον έχει πάρει η κάτω βόλτα και αυτό είναι εμφανές. Φαίνεται πως οι δυσκολίες στο πρωτάθλημα το τελευταίο διάστημα είναι παραπάνω από υπαρκτές για τον Γιούχτα.

Η αλλαγή του προπονητή, με την έλευση του Κώστα Ανυφαντάκη αντί του Νίκου Σουργιά, δεν έδωσε την αναμενόμενη ώθηση. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, και οι άλλες ομάδες παίρνουν… φόρα. Ίσως χρειαστεί λίγος χρόνος, αλλά φαίνεται πως δεν υπάρχει.

Ίσως ο Ανυφαντάκης να πρέπει να βρει τον τρόπο να ενθαρρύνει τους παίκτες και να φέρει την αλλαγή που χρειάζεται. Η ανάγκη για… ενίσχυση στη ψυχολογία της ομάδας είναι επιτακτική, καθώς ο έμπειρος τεχνικός πρέπει να βρει λύσεις για να επιστρέψει η ομάδα των Αρχανών στα καλά αποτελέσματα.

ADVERTISING

Σε πολλά παιχνίδια οι άνθρωποι του Γιούχτα «φωνάζουν» πως αξίζουν περισσότερα. Ωστόσο, είναι πρόβλημα να μην μπορείς να πάρεις αυτό που δικαιούσαι. Ο Γιούχτας δεν είναι αποτελεσματικός μπροστά και ταυτόχρονα έχει αρχίσει να δέχεται γκολ με μεγάλη ευκολία, έχοντας δεχθεί γκολ στα έξι τελευταία.

Το συμπέρασμα είναι πως παίζει με μεγάλη αφέλεια και πρέπει επιτέλους να γυρίσει ο… διακόπτης, για να μην πάει στράφι η ιστορικότερη σεζόν στην ιστορία της ομάδας…

Το ματς της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στο Αιγάλεω στην Κρήτη, ίσως αποτελέσει το ξεκίνημα για μια νέα αρχή…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ