Ρεπό μετά τον… χαμό στον ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα από τη Κηφισιά με 1-2 και πλέον ο προβληματισμός έχει εγκατασταθεί για τα καλά στις τάξεις του.

Ο Όμιλος πραγματοποίησε ακόμη μια άσχημη εμφάνιση, δίνοντας την ευκαιρία στη Κηφισιά να πανηγυρίσει την πρώτη εκτός έδρας νίκη στην ιστορία της στη Super League 1.

Η ήττα αυτή έφερε και την έντονη δυσαρέσκεια του κόσμου, ο οποίος μετά τη λήξη της αναμέτρησης συγκεντρώθηκε έξω από το γήπεδο, όπου στήθηκαν «λαϊκά δικαστήρια», εκφράζοντας με τον εντονότερο τρόπο την δυσαρέσκεια του.

ADVERTISING

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετή ώρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης, η αποστολή αποχώρησε από το «Γεντί Κουλέ».

Ανοιχτό πάντως άφησε το ενδεχόμενο αποχώρησης του ο Πέπε Μελ, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να αλλάξει την εικόνα στο καλύτερο, σπάζοντας κάθε αρνητικό ρεκόρ στην τεχνική ηγεσία του Όμιλου, ενώ ακολουθεί ραντεβού με τον Λυσάνδρου, ώστε να μιλήσουν για τη κατάσταση.

Στο Ηράκλειο για λογαριασμό του ΟΦΗ βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες ο Χεσούς Χιμένεθ, που αναμένεται εκτός απροόπτου να ολοκληρώσει σήμερα τη μεταγραφή του στους «ασπρόμαυρους».

ADVERTISING

Ο Ισπανός επιθετικός που αποχώρησε ως ελεύθερος από την Ντάλλας, έφτασε στο Ηράκλειο αργά το βράδυ της Κυριακής (4/2).

Όσον αφορά τη συνέχεια, ο Ισπανός προπονητής έδωσε ρεπό σήμερα στους ποδοσφαιριστές του, ώστε να ηρεμήσουν, να καθαρίσει το μυαλό τους και από την Τρίτη να ξεκινήσει η προετοιμασία, για το δύσκολο ματς με τον Ολυμπιακό.. Σίγουρα απουσία αυτή του Μπρεσάν, ο οποίος υπέστη κάταγμα περόνης και θα μείνει εκτός έδρας για αρκετό καιρό…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ