Δ. Κανέτος: «Ο ΠΑΝΟΜ κάθε χρόνο εξελίσσεται»

Για τις αλλαγές που γίνονται στον ΠΑΝΟΜ, αλλά και την σταθερότητα που υπάρχει στην διοίκηση μίλησε στο Grandsport.gr ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Κανέτος.

Ο Δημήτρης Κανέτος  αναφέρθηκε στην σπουδαία επιτυχία του ΠΑΝΟΜ να φτιάξει ομάδα και σε άλλα αθλήματα, ενώ εξέφρασε και την ικανοποίηση του για τους ανθρώπους που διοικούν την ομάδα. Τέλος αφιέρωσε την επιτυχία αυτή στους ανθρώπους που δεν βρίσκονται πια στη ζωή.

“Ο ΠΑΝΟΜ κάθε χρόνο εξελίσσεται, δείχνει να μην επηρεάζεται από τις άλλες ομάδες και βάζει στόχο πάντα το καλύτερο για αυτόν. Πρέπει να είμαστε περήφανοι που έχουμε τέτοιους ανθρώπους στην διοίκηση αλλά και τον κόσμο μας που πάντα παραμένει δίπλα στην ομάδα και την στηρίζει σε όλα.

ADVERTISING

Τα νέα αθλήματα που θα μπουν στη ζωή του ΠΑΝΟΜ μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους αφού θα δούμε νέα παιδιά είτε αγόρια είτε κορίτσια να ασχολούνται με τον αθλητισμό παίρνοντας τις σωστές βάσεις για το μέλλον. Θα ήθελα αυτή την σπουδαία κίνηση της ομάδας να την αφιερώσω σε όλους που βρίσκονται ψηλά και πάλευαν όλα τα χρόνια να πετύχουν το καλύτερο για τον ΠΑΝΟΜ”. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ