Νίκη… restart

Τα Χανιά πέτυχαν μία πολύ σπουδαία νίκη με σκορ 0-1 κόντρα στη Δόξα Δράμας, την πρώτη τους εκτός έδρας για φέτος και την πρώτη επί Νίκου Παπαδόπουλου στον πάγκο. Αυτή η νίκη η οποία ήταν απόλυτα δίκαιη, μπορεί να είναι μία… νέα αρχή για τους Κρητικούς, στο δεύτερο μισό της Super League 2.

Πρώτο «διπλό» με Βασιλόγιαννη

Τα Χανιά πήραν μία σπουδαία νίκη στη Δράμα, ενώ θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλα τέρματα προκειμένου να ανεβάσουν ακόμα πιο ψηλά το δείκτη του σκορ και να νιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου είχε τον έλεγχο σε όλο το παιχνίδι, δημιούργησε αρκετές φάσεις, έχοντας μάλιστα και ένα δοκάρι.

Το πιο σημαντικό για τους «κυανόλευκους» είναι πως δεν δέχτηκαν γκολ και όχι απλά δεν δέχτηκαν γκολ, αλλά δεν δέχτηκαν και… φάση, με εξαίρεση το δοκάρι του Κουκόλη, όπου ήταν η μοναδική καλή στιγμή για τη Δόξα Δράμας.

Οι Κρητικοί πήραν μία πολύ σπουδαία νίκη που σίγουρα θα τους ανεβάσει την ψυχολογία και σίγουρα θα αγωνίζονται με… διαφορετικό αέρα από εδώ και πέρα, με το στόχο της εξάδας να βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο, όπως δήλωσε άλλωστε και ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Τα Χανιά, όπως και με τον Ιωνικό, έδειξαν από το ξεκίνημα του αγώνα, την φρεσκάδα όπου δεν υπήρχε πιο πριν, ενώ παράλληλα είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, κάτι που τους έδωσε τη νίκη στη Δράμα. Σίγουρα ο Νίκος Παπαδόπουλος θέλει να βλέπει την ομάδα του να πετυχαίνει παραπάνω τέρματα ώστε να «καθαρίζει» τα παιχνίδια, όμως το πιο σημαντικό είναι να έρθουν οι νίκες, προκειμένου να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.