Καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο η Θέρισος

Συνέχεια στις νίκες έδωσε η Θέρισος η οποία επικράτησε της Δόξα Ηρακλείου με 3-0 για την 13η αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ.

27/01/2024 18:00
13η αγωνιστική - Β2 ΕΠΣΗ - 2023-24

Στατιστικά παίκτη

Σκούρας Άγγελος ΓΚΟΛ 30'    
Σκούρας Άγγελος ΓΚΟΛ 35'    
Πατελάκης Ιωάννης ΓΚΟΛ 40'    

ADVERTISING

Το παιχνίδι ξεκίνησε έχοντας καλό ρυθμό και από τις δύο ομάδες που είχαν όρεξη να παίξουν ποδόσφαιρο δημιουργώντας ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες όμως καμία δεν βρήκε στόχο.

Όσο περνούσε η ώρα η Θέρισος επέβαλλε τον ρυθμό της και στο 30′ κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Σκούρας πέτυχε ένα εκπληκτικό τέρμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ γράφοντας το 1-0.

Στην συνέχεια η Δόξα Ηρακλείου προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσα χάνοντας ευκαιρίες με τους Δραγατάκο και Μονιάκη, ωστόσο καμία προσπάθεια δεν κατέληξε στα δίχτυα της Θερίσου. Αντίθετα η ομάδα του Ανδρέα Κουτσάκη, πάτησε το… γκάζι και στο 35′ ο Σκούρας πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και ισάριθμο της ομάδας του κάνοντας το 2-0.

ADVERTISING

Η Θέρισος κλείδωσε τη νίκη στο 40′ όταν μετά από κόρνερ του Αλεξάκη, ο Πατελάκης με κεφαλιά έκανε το 3-0 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα, η Θέρισος έκανε σωστή διαχείριση και το σκορ δεν άλλαξε, με το σύνολο του Ανδρέα Κουτσάκη να πανηγυρίζει ένα ακόμα σημαντικό τρίποντο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ADVERTISING

ΘΕΡΙΣΟΣ
ΔΟΞΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Αρχικές συνθέσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ