«Βυθίστηκε» στη Ρόδο ο ΟΦΙ

Μία ακόμα ήττα που, την 8η συνολικά υπέστη ο ΟΦ Ιεράπετρας που ηττήθηκε 1-0 από τον Διαγόρα στο «Σμαραγδένιο» νησί για την 12η αγωνιστική της Super League 2. Ο Μπαστακός το γκολ στο 59’.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, έχοντας την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, ψάχνοντας το γκολ που θα τους δώσει νωρίς το προβάδισμα Ο ΟΦΙ από την άλλη, είχε παθητικό ρόλο, ψάχνοντας τις αντεπιθέσεις, κάτι που έκανε στο 21’ με τον Γκίνη να βγαίνει γρήγορα στη κόντρα, όμως κόπηκε με φάουλ από τον Σελινιωτάκη. Από την άλλη οι γηπεδούχοι, στο 10’ έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ με τον Κονέ να σουτάρει από το ύψος του πέναλτι ανενόχλητος αλλά το σουτ του να περνάει άουτ.

ADVERTISING

Στην επανάληψη, πρώτος απείλησε ο ΟΦΙ με σουτ του Μπαράτα στο 53’ που εξουδετέρωσε ο Τσέλιος, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ντοριβάλ σούταρε αλλά αστόχησε. Στο 58’ νέα ευκαιρία με τον Μπαράτα για τους «ασπρόμαυρους» όμως ο Τσέλιος μπλόκαρε εύκολα. Στο 59’ οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 με τον Μπαστακό να πλασάρει έξω από τη περιοχή και να «κρεμάει» τον Αθανασόπουλο.

Το γκολ αυτό, είχε ως συνέπεια ο ΟΦΙ να «ανέβει» στο γήπεδο και να ψάξει την ισοφάριση ενώ από την άλλη ο Διαγόρας έπαιζε πιο συντηρητικά. Οι Ιεραπετρίτες δημιούργησαν ευκαιρίες αλλά ο Τσέλιος έμοιαζε ανίκητος. Στο 71’ ο Κούστα δεν μπόρεσε να «νικήσει» τον Τσέλιο. Η συνέχεια ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τον Διαγόρα να διατηρεί εύκολα το υπέρ του 1-0, ενώ από την άλλη ο ΟΦΙ να μην μπορεί να φτάσει με αξιώσεις στην εστία του Τσέλιου.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση:

ADVERTISING

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Διαγόρας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος, Σελινιωτάκης, Κωστούλας, Ντοριβάλ(72′ Αλαέθ), Γεωργίου(72′ Αθανασίου), Μπαστακός(81′ Μανωλάκης), Κάκκο(61′ Σμυρλής), Κονέ(61′ Λινάρδος), Μασούρας

ADVERTISING

Στον πάγκο έμειναν οι: Μπίντσης, Αυγενικού, Δημητρούλας, Καρατάσιος

ΟΦ Ιεράπετρας (Τίμος Καβακάς): Αθανασόπουλος, Πριόνας, Χιντζίδης, Χατζητερζόγλου(8′ λ.τ. Σμίλτος), Μασουέρο, Τεγούσης(36′ Αρσενίδης – 65′ Αποστολίδης), Βογιατζής, Γκίνη, Μπαράτα, Κούστα, Τσιλιγγίρης(36′ Φουάσης)

Στον πάγκο έμειναν οι: Μανουσάκης, Κόστα, Περδίκης, Καψάλης, Κοτόπουλος

ADVERTISING

H εξέλιξη του αγώνα:

Τέλος του αγώνα! Μεγάλη νίκη για τον Διαγόρα και 8η συνολικά ήττα για τον ΟΦΙ.

Πέντε λεπτά θα είναι ο επιπλέον χρόνος, έχοντας ήδη συμπληρώσει τη κανονική διάρκεια του παιχνιδιού.

81′ Τελευταία αλλαγή για τον Διαγόρα. Αποχώρησε ο Μπαστακός και τη θέση του πήρε ο Μανωλάκης.

72′ Διπλή αλλαγή για τον Διαγόρα. Αποχώρησαν Ντοριβάλ-Γεωργίου και τις θέσεις τους πήραν οι Αλαέθ-Αθανασίου.

Έχει κερδίσει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα του ΟΦ Ιεράπετρας μετά το 1-0 των γηπεδούχων, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης.

71′ Ο Κούστα με σουτ μέσα απο τη περιοχή, αναγκάζει τον Τσέλιο να κάνει μεγάλη επέμβαση, κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

70′ Σουτ του Μπαράτα, η μπάλα πάνω απο την εστία του Τσέλιου.

65′ Αλλαγή για τον ΟΦΙ. Αποχώρησε ο Αρσενίδης και τη θέση του πήρε ο Αποστολίδης.

61′ Διπλή αλλαγή για τον Διαγόρα. Αποχώρησαν Κονέ-Κάκκο και τις θέσεις τους πήραν οι Σμυρλής-Λινάρδος.

59′ ΓΚΟΛ για τον Διαγόρα! Ο Μπαστακός με σουτ ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους.

58′ Σουτ του Μπαράτα, μπλόκαρε εύκολα ο Τσέλιος.

55′ Ο Ντοριβάλ σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Την ίδια ώρα στη Νίκαια, ο Ιωνικός προηγήθηκε 1-0 του Εργοτέλη με γκολ του Ρόλε και λίγα λεπτά αργότερα οι κιτρινόμαυροι ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Τσέλιο. Ζωντανά το παιχνίδι εδώ

53′ Σουτ του Μπαράτα, μπλόκαρε ο Τσέλιος.

50′ Ο Αρσενίδης βγήκε γρήγορα στην αντεπίθεση για τον ΟΦΙ αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

46′ Σέντρα στο 2ο μέρος.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου. Διαγόρας και ΟΦΙ πάνε στα αποδυτήρια χωρίς τέρματα με τους γηπεδούχους να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού στο πρώτο μέρος και τους Ιεραπετρίτες να έχουν παθητικό ρόλο σε ένα παιχνίδι που κοιτάζουν το μηδέν στην άμυνα και απο ‘κει και πέρα, ψάχνουν τρόπους να αντεπιτεθούν.

Δύο λεπτά καθυστερήσεις

36′ Αποχώρησαν απο τον αγωνιστικό χώρο Τσιλιγγίρης-Τεγούσης και τις θέσεις τους παίρνουν οι Φουάσης-Αρσενίδης.

Διπλή αλλαγή ετοιμάζει ο ΟΦΙ!

35′ Πλασέ απο πλάγια θέση του Σανδραβέλη, ο Αθανασόπουλος μπλοκάρει στη γωνία του.

Μαζική άμυνα απο την ομάδα του ΟΦΙ στα πρώτα τριάντα λεπτά παιχνιδιού, που προσπαθεί παράλληλα με γρήγορες αντεπιθέσεις να φτάσει στην επίθεση, κάτι που ουσιαστικά μέχρι τώρα δεν έχει κάνει με αξιώσεις.

22′ Το φάουλ εκτελέστηκε αλλά απομάκρυναν οι αμυντικοί του Διαγόρα.

21′ Ο Γκίνη προσπαθεί να βγάλει γρήγορα αντεπίθεση για τον ΟΦ Ιεράπετρας και δέχτηκε το μαρκάρισμα του Σελινιωτάκη έξω απο τη περιοχή. Κίτρινη στον παίκτη του Διαγόρα για το φάουλ.

Συμπληρώσαμε 20 λεπτά παιχνιδιού, με τον ΟΦ Ιεράπετρας να έχει παθητικό ρόλο μέχρι στιγμής, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν τρόπους να διασπάσουν την άμυνα του ΟΦΙ και να απειλήσουν, κάτι που έχουν καταφέρει δύο φορές με Κοντοχρήστο και Κονέ. Συντριπτική η κατοχή των γηπεδούχων.

18′ Σουτ του Κοντοχρήστου απο πλάγια θέση, ο Αθανασόπουλος απομάκρυνε σε κόρνερ.

10’ Πρώτη πολύ καλή στιγμή στο παιχνίδι για τον Διαγόρα! Ο Κάκκο απο τα αριστερά έκανε το γύρισμα στο ύψος του πέναλτι, εκεί όπου ο αφύλαχτος Κονέ πλάσαρε αλλά το σουτ του πέρασε ελάχιστα άουτ!

8′ Πρώτη αλλαγή για τον ΟΦΙ. Αποχώρησε λόγω τραυματισμού ο Χατζητερζόγλου και τη θέση του παίρνει ο Σμίλτος.

7′ Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Χατζητερζόγλου και θα γίνει αναγκαστική αλλαγή.

5′ Σουτ του Ντοριβάλ, εύκολα ο Αθανασόπουλος.

Τα Χανιά την ίδια ώρα φιλοξενούνται στη Δράμα από την Δόξα, με το παιχνίδι να έχει ξεκινήσει απο τις 13:30 και τους Χανιώτες να προηγούνται με 0-1 με γκολ του Βασιλόγιαννη. Ζωντανά το παιχνίδι εδώ

3′ Ο γηπεδούχος Διαγόρας έχει τη κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων σε αυτά τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, χωρίς να έχει καταφέρει να φτάσει με αξιώσεις στα καρέ του Αθανασόπουλου

1′ Σέντρα στο παιχνίδι

Στο παιχνίδι του 1ου γύρου, στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος, ΟΦΙ και Διαγόρας είχαν μείνει ισόπαλοι με σκορ 1-1, με τους Ροδίτες να ανοίγουν το σκορ στο 14′ με τον Μπαστάκο και τους Ιεραπετρίτες να ισοφαρίζουν για το τελικό 1-1 με τον Γκίνη στο 70′.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ