Με «μαγικό» Τσέλιο, απίστευτη ανατροπή κορυφής ο Εργοτέλης!

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Τσέλιο ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ ο Εργοτέλης παρά το γεγονός ότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη στο ντέρμπι κορυφής απέναντι στον Ιωνικό.

Απίθανη εμφάνιση από τον Τσέλιο ο οποίος σκόραρε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν αλλά τα φύλαγε…μαζεμένα και με τον ίδιο απόλυτο πρωταγωνιστική ο Εργοτέλης πήρε τη νίκη και παρέμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για την ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη, καθώς μόλις στο 3ο λεπτό βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ, όταν μετά από μία μπαλιά του Πλατέλα ο Νιάσε ο οποίος ήταν εμφανώς εκτεθειμένος έκανε κεφαλιά πάσα στο Ρόλε και εκείνος από κοντά έκανε το 1-0. Το γκολ αυτό έφερε τις απόλυτα δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των παικτών του Εργοτέλη, ωστόσο ο λαινσμάν κράτησε «κάτω» τη σημαία και το γκολ μέτρησε κανονικά.

ADVERTISING

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν πτοήθηκαν ωστόσο και στο 7΄ έφτασαν μία ανάσα από το γκολ όταν μετά από σέντρα του Ποζατζίδη ο Μανουσάκης έπιασε ανενόχλητος την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, με τη μπάλα ωστόσο να περνάει άουτ.

Η απάντηση ήρθε στο 12ο λεπτό όταν ο Τσέλιος με ένα εξαιρετικό σουτ με το αριστερό έξω από την περιοχή νίκησε τον Γκίνη και έκανε το 1-1.

Ο ρυθμός του αγώνα ήταν εξαιρετικός με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν στροφές και στο 23΄ έχασαν μία απίθανη ευκαιρία όταν ο Ομάρ έκανε εξαιρετική κούρσα έκοψε την μπάλα παράλληλα μέσα στην περιοχή και ο Κάστρο εξ επαφής δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

ADVERTISING

Ο Εργοτέλης απείλησε με σουτ του Appi, ωστόσο η συνέχεια ανήκε στους γηπεδούχους. Ο Ιωνικός έχασε αρκετές κλασικές ευκαιρίες με τους Νιασέ και Ματσούκα αλλά και τον Πλατέλλα χωρίς ωστόσο να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα και ως αποτέλεσμα το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε και πάλι με το χειρότερο δυνατό τρόπο για τον Εργοτέλη, με τον Πλατέλλα στο 51΄ να παίρνει την πάσα από τον Κάστρο και με έξυπνο τσίμπημα της μπάλας νίκησε τον Κατσιμήτρο για το 2-1 των γηπεδούχων.

Ο Εργοτέλης πήρε μέτρα και προσπάθησε να βρει ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, χωρίς επιτυχία ωστόσο και οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές στιγμές με τον Ρόλε και τον Κάστρο χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πετύχει και κάποιο τρίτο τέρμα.

ADVERTISING

Στο 63΄ ο Εργοτέλης προειδοποίησε όταν ο Κόνραντ έκλεψε τη μπάλα έδωσε αριστερά στον Μπουτσάκη εκείνος έκοψε ωστόσο προ του Κοκκίνη οι αμυντικοί έδιωξαν τη μπάλα.

Στο 71΄ ωστόσο ο Εργοτέλης έφερε και πάλι το παιχνίδι στα ίσα. Μετά από ωραία κούρσα του Σερβιλάκη εκείνος βρήκε τον Τσέλιο, με τον τελευταίο να κάνει ένα εξαιρετικό διαγώνιο σουτ και με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι έκανε το 2-2 για τον Εργοτέλη μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Στο 76΄ ο Πέϊος έφτασε μία ανάσα από το 2-3 ωστόσο δεν πρόλαβε να έρθει καλά σε επαφή με την μπάλα και το σκορ δεν άλλαξε.

ADVERTISING

Στο 81΄ ωστόσο ο απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα χτύπησε και πάλι. Μετά από σέντρα του Σερβιλάκη από τα αριστερά ο Τσέλιος με ένα απίθανο σουτ στην κίνηση έστειλε για Τρίτη φορά στον αγώνα τη μπάλα στα δίχτυα, ολοκλήρωσε το προσωπικό του χατ-τρικ και έκανε το 2-3 για την ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη!

Στη συνέχεια ο Εργοτέλης κράτησε με σχετική ευκολία το υπέρ του σκορ, ενώ είχε και δύο σπουδαίες ευκαιρίες να τελειώσει το παιχνίδι χωρίς ωστόσο να το καταφέρει. Το 2-3 έμεινε μέχρι το φινάλε και με απόλυτο πρωταγωνιστική τον Τσέλιο πανηγύρισε ίσως την μεγαλύτερη του φετινή εντός έδρας.

Με αυτή τη νίκη ο Εργοτέλης δείχνει ότι όχι μόνο είναι απόλυτα δίκαια πρώτος αλλά ότι δεν σκοπεύει και να αποχωριστεί την κορυφή…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Ποζατζίδης(56΄ Σερβιλάκης), Neral, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέϊος, Τσέλιος, Appi(45′ Μπουτσάκης), Μανουσάκης(56΄ Μπουρσέλης), Κωστανάσιος(67΄ Κοκκίνης), Conraad

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Γκίνης, Omar, Μουστάκης(25΄ Παπαγεωργίου), Κύργιας(45΄ Πογοσιάν), Φαζός, Γκοτσούλιας, Niasse, Ματσούκας, Rolle, Castro, Πλατέλλας

Παρακολουθήστε ζωντανά και λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Ιωνικό και τον Εργοτέλη για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

*H σελίδα ανανεώνεται αυτόματα κάθε δύο(2) λεπτά.

Τέλοοοος. Σπουδαία νίκη για τον Εργοτέλη!

4΄ Λεπτά καθυστερήσεων.

90΄ Έχουμε μπει στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Ο Πλατέλας χτύπησε τον Κατσιμήτρο στην προσπάθειά του να έρθει σε επαφή με την μπάλα.

87΄ Κρατάει το υπέρ του σκορ ο Εργοτέλης!

81′ Γκοοοοοοοοοοολ για τον Εργοτέλη! Ο Σερβιλάκης πρόλαβε πάνω στη γραμμή την μπάλα έκανε τη σέντρα και ο Τσέλιος με απίστευτο σουτ στην κίνηση ολοκλήρωσε το προσωπικό του χατ-τρικ και έκανε το 2-3 για τους “κιτρινόμαυρους”.

80′ Αλλαγή για τον Ιωνικό. Ο Βλαχομήτρος περνάει στη θέση του Ρόλε!

79΄ Επικίνδυνη μπαλιά του Ματσούκα, ο Μπάτζιος έκοψε τελευταία στιγμή.

76΄ Απίθανη ευκαιρία για τον Εργοτέλη. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσέλιου ο Πέϊος έφτασε μια ανάσα από το γκολ, ωστόσο δεν βρήκε τη μπάλα όπως θα ήθελε και η ευκαιρία πέρασε ανεκμετάλλευτη.

71΄ Γκοοοοοοοοοολ για τον Εργοτέλη! Ο Σερβιλάης πάσαρε στον Τσέλιο και εκείνος με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 2-2!

68΄ Καλή στιγμή για τον Εργοτέλη. Μετά από λάθος των αμυντικών ο Κόνραντ έδωσε αριστερά στον Μπουτσάκη, εκείνος έκανε την παράλληλη πάσα μέσα στην περιοχή, ωστόσο προ του Κοκκίνη οι αμυντικοί έδιωξαν και το 2-1 παρέμεινε.

66΄ Ο Κοκκίνης περνάει στη θέση του Κωστανάσιου.

63΄ Παράλληλη σέντρα του Κωτσούλια, ο Κατσιμήτρος δεν ήρθε σε επαφή με τη μπάλα ενώ αυτή πέρασε πάνω από το κεφάλι του Κάστρο και παρέμεινε το 2-1. Καλή στιγμή για τον Ιωνικό.

59΄ Κακή πάσα του Μπουτσάκη προς τον Μπουρσέλη και χάνεται η προϋπόθεση για επίθεση του Εργοτέλη.

58΄ Έχει πάρει μέτρα ο Εργοτέλης στα τελευταία λεπτά, ωστόσο δεν καταφέρνει να δημιουργήσει προς την εστία του Γκίνη.

56΄ Αλλαγή για τον Εργοτέλη, στη θέση του Ποζατζίδη περνάει ο Σερβιλάκης ενώ στη θέση του Μανουσάκη περνάει ο Μπουρσέλης!

51΄ Γκολ για τον Ιωνικό! Μετά από πάσα του Κάστρο ο Πλατέλλας βρέθηκε απέναντι από τον Κατσιμήτρο και με έξυπνη λόμπα νίκησε τον γκολκίπερ του Εργοτέλη και έκανε το 2-1!

48΄ Πρώτο σουτ στο δεύτερο μέρος. Ο Ρόλε πήρε τη μπάλα από την απομάκρυνση του Νεράλ, ωστόσο η μπάλα πέρασε άουτ.

Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος.

45′ Αλλαγή και για τον Ιωνικό ο Πογοσιάν στη θέση του Κύργια.

45΄ Αλλαγή για τον Εργοτέλη ο Μπουτσάκης περνάει στου Appi.

Έχουν βγει στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες του Εργοτέλη, σε λίγα λεπτά η σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο.

Λήξη του πρώτου ημιχρόνου!

45΄ Δύο τα λεπτά των καθυστερήσεων.

40΄ Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ιωνικό, μετά από φάουλ του Πλατέλλα ο Νιάσε βρέθηκε μόνος στο δεύτερο δοκάρι έκανε μία παράλληλη πάσα ωστόσο η μπάλα πέρασε από όλους, ενώ σε δεύτερη φάση ο Ματσούκας νικήθηκε από τον Κατσιμήτρο.

35΄ Καλή στιγμή για τον Εργοτέλη, ο Κόνραντ πάσαρε στον Appi εκείνος έκανε ένα δυνατό σουτ, ωστόσο ο Γκίνης δήλωσε παρών και κράτησε το 1-1.

34΄ Σκληρό μαρκάρισμα του Νιάσε στο Νεράλ, δεν δίνει κάρτα ο διαιτητής…

28΄ Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ιωνικό, μετά από σέντρα του Πλατέλλα ο Φαζός έπιασε την κεφαλιά, ωστόσο η μπάλα πέρασε άουτ.

25΄ Εξαιρετικός ρυθμός στο παιχνίδι. Ο Εργοτέλης παρά το γεγονός ότι βρέθηκε με το καλημέρα πίσω στο σκορ, ανέβασε ρυθμό δημιούργησε ευκαιρίες και σκόραρε, ενώ οι γηπεδούχοι απάντησαν με την απίστευτη χαμένη ευκαιρία του Κάστρο.

23΄ Απίθανη χαμένη ευκαιρία από τον Ιωνικό! Ο Ομάρ έκανε εξαιρετική κούρσα έκοψε την μπάλα παράλληλα μέσα στην περιοχή και ο Κάστρο εξ επαφής δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

17΄ Μακρινό σουτ του Μανουσάκη η μπάλα πέρασε άουτ!

12΄ Γκοοοοοοοολ για τον Εργοτέλη! Ο Τσέλιος με ένα εξαιρετικό σουτ με το αριστερό έξω από την περιοχή νίκησε τον Γκίνη και έκανε το 1-1!

9΄ Ανώτερος ο Εργοτέλης σε αυτά τα πρώτα λεπτά έχει την κατοχή της μπάλας και πιέζει, ωστόσο εντελώς άδικα από ένα γκολ που ήρθε από θέση οφσάιντ κυνηγάει από νωρίς στο σκορ.

7΄ Τεράστια ευκαιρία για τον Εργοτέλη! Μετά από σέντρα του Ποζατζίδη, ο Μανουσάκης έπιασε ανενόχλητος την κεφαλιά μέσα από την περιοχή ωστόσο η μπάλα πέρασε άουτ.

3΄ Γκολ για τον Ιωνικό! Μετά από μία μπαλιά μέσα στην περιοχή ο Νιάσε ο οποίος ήταν τουλάχιστον δύο μέτρα οφσάιντ έκανε κεφαλιά πάσα και ο Ρόλε από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα… Παρά τις διαμαρτυρίες των παικτών του Εργοτέλη το γκολ μέτρησε κανονικά!

2΄ Πρώτη υποψία φάσης στο παιχνίδι, μετά από λάθος του Ποζατζίδη ο Κάστρο έκανε μία κούρσα και ένα σουτ από πλάγια θέση, με τη μπάλα να περνάει μακριά άουτ.

Ξεκίνησε το παιχνίδι!

Σε περίπου 10΄ λεπτά η έναρξη της αναμέτρησης!

Ας περάσουμε στις συνθέσεις των δύο ομάδων:

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Ποζατζίδης(56΄ Σερβιλάκης), Neral, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέϊος, Τσέλιος, Appi(45′ Μπουτσάκης), Μανουσάκης(56΄ Μπουρσέλης), Κωστανάσιος(67΄ Κοκκίνης), Conraad

Αναπληρωματικοί: Τζελέπης, Μπουτσάκης, Κατσούρι, Μπουρσέλης, Πατρινός, Κοκκίνης, Αλεξάκης, Σαρρής, Σερβιλάκης

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Γκίνης, Omar, Μουστάκης(25΄ Παπαγεωργίου), Κύργιας(45΄ Πογοσιάν), Φαζός, Γκοτσούλιας, Niasse, Ματσούκας, Rolle, Castro, Πλατέλλας

Αναπληρωματικοί: Αναγνωστόπουλος, Gurjinder, Παπαγεωργίου, Τσιριγώτης, Poghosyan, Furtado, Βλαχοδήμος, Μάναλης, Κουϊρουκίδης

Σε απόσταση αναπνοής ακολουθεί ο Ιωνικός ο οποίος έχει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα έχει ένα βαθμό λιγότερο με ρεκόρ 6-3-2, με την ομάδα της Νίκαιας να έχει κερδίσει το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στην πρεμιέρα με 0-1. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια, μετράει τρεις νίκες, 1 ισοπαλία και μία ήττα.

Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη μετά την ήττα από τη Δόξα στη Δράμα, άφησε για τα καλά πίσω της το αρνητικό αποτέλεσμα και επικράτησε με 1-0 του Απόλλων Λάρισας επιστρέφοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα κάνει μία εντυπωσιακή πορεία και με ρεκόρ 7νίκες-1ισοπαλία-3ήττες βρίσκεται στην κορυφή με 22 βαθμούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ