Αγγ. Βαρδάκης: «Μαγικό το πρώτο ημίχρονο – Στόχος μας και το κύπελλο» (vid)

Όσα ανέφερε ο προπονητής της Χερσονήσου Άγγελος Βαρδάκης, μετά την σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ με 3-0.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: ‘

Για το παιχνίδι: «Κάναμε ένα μαγικό πρώτο ημίχρονο, με τρία γκολ, ποτέ δεν απειληθήκαμε, στο δεύτερο ημίχρονο περισσότερο διαχειριστήκαμε το παιχνίδι, προσέξαμε την άμυνα και θέλαμε να χτυπήσουμε στις αντεπιθέσεις, κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Ο ΠΑΟΚ είναι από τις πιο ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος».

ADVERTISING

Για τη συνέχεια: «Για εμάς, που ξέρουν τα παιδιά την ποιότητα τους, είναι κάτι που περιμένουμε να μας βγει στο γήπεδο, όταν είμαστε όλοι υγιής, είμαστε πολύ δυνατοί, κάτι το οποίο είναι λογικό για εμάς».

Οι στόχοι της Χερσονήσου στο πρωτάθλημα: «Κάπως έχουμε μείνει πίσω από την κορυφή, για να πούμε πως ρεαλιστικά θα κυνηγήσουμε τις πρώτες θέσεις, άρα πάμε όσο πιο ψηγλά γίνετραι στο πρωτάθλημα, και φυσικά στόχος μας είναι και το κύπελλο και να χρησιμοποιούμε όσο πιο μικρούς παίκτες γίνεται ηλικιακά, για να φτιάξουμε μια ομάδα πιο δυνατή του χρόνου».

Για το αναπτυξιακό και τα νέα παιδιά ανέφερε: «Έχουμε ήδη δύο παιδιά που παίζουν, έχουμε ανεβάσει και αυτήν την βδομάδα άλλα δύο, έτσι θα είναι και ο προγραμματισμός μας και του χρόνου, να προωθούμε δύο παιδιά κάθε χρόνο».

ADVERTISING

Για τα μεταγραφικά: «Περιμένουμε έναν παίκτη στον χώρο του κέντρου, θα τον περιμένουμε μέχρι τελευταία στιγμή, είναι έμπειρος, πρόκειται για ποιοτική προσθήκη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ