Δηλώνει συμμετοχή και ο Άρης Σούδας!

Έτοιμος να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα είναι και ο Άρης Σούδας, καθώς η ομάδα έχει έτοιμο το έγγραφο συμμετοχής και εντός της ημέρας αναμένεται να σταλεί στην ΕΠΟ.

Το σωματείο του Άρη Σούδα θα δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα, με κάθε επιφύλαξη ωστόσο περιμένει την αρμόδια επιτροπή για διαβεβαιώσεις για την ασφάλεια των μελών της ομάδας και του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του Grandsport.gr οι άνθρωποι τη, απέστειλαν σήμερα το πρωί έγγραφο, το οποίο συνυπογράφει η ΕΠΣ Χανίων, στην ΕΠΟ όπου και ζητάνε διευκρινίσεις για τη διαδικασία των μετακινήσεων των ποδοσφαιριστών και τον αριθμό ποδοσφαιριστών που επιτρέπεται στις προπονήσεις.

ADVERTISING

Όπως αναφέρουν από την ομάδα σε επικοινωνία τους με την τοπική αστυνομία, ενημερώθηκαν πως δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση και ως αποτέλεσμα δεν γίνεται να μετακινούνται οι ποδοσφαιριστές αλλά και να μαζευτούν για προπόνηση καθώς δεν γνωρίζουν τον επιτρεπτό αριθμό.

Ωστόσο, στον Άρη θα δηλώσουν κανονικά συμμετοχή και στη συνέχεια θα περιμένουν τις διευκρινίσεις της ΕΠΟ. Μάλιστα εντός της εβδομάδας αναμένεται να γίνουν και τα Covid test και αν λάβουν τις απαντήσεις που χρειάζονται να επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Πάντως η πλευρά της ομάδας τάσσεται με τους…14 του Κρητικού Ομίλου που απέστειλαν επιστολή προς την ΕΠΟ που εξηγούσαν για ποιο λόγο δεν θα Πρέπει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα.