Ο Αλμυρός «χάνει» έναν «ακούραστο εργάτη» του συλλόγου!

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής δείχνει να είναι προ των πυλών, με τις ομάδες να «μαζεύουν» τα «κομμάτια» τους για να μπορέσουν να επανέλθουν στην κανονικότητα και την δράση, όμως η επόμενη ημέρα στον Αλμυρό δεν θα είναι ίδια, καθώς μακριά από τις «δραστηριότητες» της ομάδας, θα μείνει για εύλογο χρονικό διάστημα ο επί χρόνια παράγοντας της Γιώργος Γκαβόπουλος.

Το μέλος της διοίκησης και γενικός αρχηγός της ομάδας του Γαζίου, τα τελευταία χρόνια, μετέχει στη πλειοψηφία των διοικήσεων, μετρώντας αμέτρητες ώρες στο γήπεδο του Γαζίου, έχοντας πολύτιμη προσφορά μέσα και έξω από αυτό, ενώ είναι -όπως έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως- «ακούραστος εργάτης» του συλλόγου.

Ο ίδιος, το τελευταίο διάστημα βρίσκεται εκτός Κρήτης για επαγγελματικούς λόγους, η εξέλιξη αυτή όμως, επηρεάζει άμεσα την ομάδα του Γαζίου, που δεν θα έχει κοντά της τον Γιώργο Γκαβόπουλο.

ADVERTISING

Αναμφίβολα, πρόκειται για μία αρνητική εξέλιξη για την ομάδα του Αλμυρού, που στον Γιώργο Γκαβόπουλο στήριζε και στηρίζει πολλά και πλέον μένει να φανεί πως και από ποιον θα αντικατασταθεί…

*Στην φωτογραφία ο Γιώργος Γκαβόπουλος με τον πρώην πρόεδρο Γιώργο Κατσαμάνη και με τον νυν πρόεδρο Μανώλη Βίστη. 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content