Πάνοπλη η Τύλισος για τον «τελικό» με Ανθεστίων – «Το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς»

Ένα από τα πιο σημαντικά – ίσως και το πιο σημαντικό –  παιχνίδι δίνει η Τύλισος την Κυριακή (21/01, 15:00) υποδεχόμενη τον Ανθεστίων για την 17η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά στην μάχη της παραμονής, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην 14η θέση με 13 βαθμούς και ο νικητής θα πάρει σημαντικό προβάδισμα για να παραμείνει στην κατηγορία.

Όλη τη βδομάδα ο Μιχάλης Ζουραράκης προετοίμασε τους ποδοσφαιριστές του με στόχο να έχει την καλύτερη εικόνα και να πάρει τη νίκη, ενώ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του, πλήν του μόνιμα απόντα Παγκαλάκη. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα.

ADVERTISING

Ο έμπειρος προπονητής για το παιχνίδι ανάφερε: «Είναι το πιο σημαντικό ματς της χρονιάς για εμάς, θα πρέπει να μπούμε αποφασισμένοι και να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Ο αντίπαλος μας είναι μια ομάδα που εμφανίζεται βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα και παίζει καλό ποδόσφαιρο, θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να μπούμε και να κερδίσουμε, είναι αυτοσκοπός η νίκη σε ένα τόσο κομβικό παιχνίδι και να ελπίζουμε στη συνέχεια για παραμονή, σε αυτό προσδοκάμε και για αυτό προετοιμαζόμαστε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ