Σπουδαία κίνηση από τη Χερσόνησο: Δίνει τα έσοδα των εισιτηρίων στον Μ. Λαμπάκη

Η Χερσόνησος για ακόμη μια φορά δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο, καθώς όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο, θα διατεθούν στον ποδοσφαιριστή του Ποσειδώνα Μανώλη Λαμπάκη και στην μεγάλη μάχη που δίνει για τη ζωή του.

Δίπλα στον νεαρό ποδοσφαιριστή του Ποσειδώνα στέκεται η Χερσόνησος, με τους ποδοσφαιριστές, τον κόσμο, αλλά και το σωματείο να συγκεντρώνουν χρήματα για να βοηθήσουν τον Μανώλη Λαμπάκη που έχει τεράστια ανάγκη, καθώς δίνει μεγάλη μάχη για τη ζωή του.

Παράλληλα, θα τηρηθεί και ενός λεπτού σιγή για τον θάνατο του Στέφανου Δημέλα, που έφυγε πριν από λίγες ημέρες από την ζωή

ADVERTISING

Η ανακοίνωση: «Μετά το ρήμα “αγαπώ ” το” βοηθώ “είναι το πιο ωραίο ρήμα στον κόσμο.

Όλοι εμείς στην οικογένεια της Χερσονήσου θέλοντας να γίνουμε το ουράνιο τόξο στο σύννεφο ενός παιδιού της ομάδας του Ποσειδώνα για την περιπέτεια της υγείας του στον αυριανό αγώνα με την ομάδα του ΠΑΟΚρουσωνα όλες οι εισπράξεις του αγώνα θα διατεθούν έστω για μια μικρή βοήθεια στον Λαμπάκη Μανώλη.

Μανώλη σου ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση . Στηρίξτε την ομάδα μας. Χειροκροτήστε τους ποδοσφαιριστές. Βοηθήστε τον Μανώλη μας.

ADVERTISING

Και επειδή οφείλουμε να μην ξεχνάμε την ιστορία της ομάδας μας στον αυριανό αγώνα θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του επί χρόνια αρχηγού, παίχτη, φίλαθλου, οπαδού ΣΤΈΦΑΝΟΥ ΔΗΜΕΛΑ που έφυγε από τη ζωή πρίν λίγες ημέρες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ