Δηλώνει συμμετοχή και ο ΠΟΑ

Μπορεί μέχρι στιγμής να μην το έχει κάνει πράξη, όμως όπως αναφέρουν στην ομάδα του Ατσαλένιου, είναι ζήτημα χρόνου, να αποσταλεί η δήλωση συμμετοχής στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής.

Το προσφυγικό σωματείο θα συμμετάσχει κανονικά στη Γ Εθνική, όπως ήταν αναμενόμενο άλλωστε, με τη διοίκηση του συλλόγου να αναμένεται είτε εντός της ημέρας, είτε το αργότερο αύριο όπου και έχει οριστεί η καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής.

Μέχρι στιγμής στον ΠΟΑ, δεν έχουν ξεκινήσει βέβαια ούτε προπονήσεις, με τη διοίκηση του συλλόγου να επιθυμεί όταν αυτό συμβεί, να έχει τηρηθεί απαρέγκλιτα το πρωτόκολλο που έχει εγκριθεί από την επιτροπή λοιμωξιολόγων.

ADVERTISING

Παρ’ όλα αυτά, στο Ατσαλένιο, επικρατεί ένας προβληματισμός, ως προς τις συνθήκες τις οποίες θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα και εάν αυτό ξεκινήσει κανονικά όπως έχει προαναγγελθεί ή εάν θα «κολλήσει» το αίτημα για «σέντρα» που θα κατατεθεί με προτεινόμενη ημερομηνία έναρξης στις 28/3.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content