Τα… κλειδιά στον Κώστα Ανυφαντάκη!

Ο Κώστας Ανυφαντάκης θα είναι από την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου ο νέος προπονητής του Γιούχτα, καθώς συμφώνησε σε όλα με τους διοικούντες και αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα, η πρόσληψή του.

Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός, που έχει περάσει μεταξύ άλλων από την Επισκοπή, την Καβάλα, τον Πανθρακικό, την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, την Δόξα Δράμας, την Ξάνθη και τη Βέροια, είχε πολύωρη συνάντηση με τους ανθρώπους του Γιούχτα το απόγευμα της Τετάρτης, όπου επί της ουσίας, επήλθε συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο έμπειρος τεχνικός, θα βρίσκεται στη προπόνηση το πρωί της Πέμπτης (18/1) για να σηκώσει… μανίκια και να προετοιμάσει τη νέα του ομάδα, για το παιχνίδι με τη Καλλιθέα που ακολουθεί την ερχόμενη Δευτέρα (22/1).

ADVERTISING

Στο πλευρό του ικανού τεχνικού, όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει ο Κώστας Χανιωτάκης ως προπονητής τερματοφυλάκων, ενώ έχει συμφωνήσει να ενταχθεί στο επιτελείο του και ο Βασίλης Μπαστάκης, που αποχώρησε από τον Εργοτέλη.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ενταχθεί στο επιτελείο ένα ακόμη μέλος, το οποίο αυτή τη στιγμή δεν δείχνει να έχει «κλειδώσει».

Το «κεφάλαιο» Ανυφαντάκη για τον Γιούχτα, ξεκινάει την Πέμπτη (18/1) με την «ελπίδα» πως οι «παραστάσεις» και οι «εμπειρίες» του από τη Β’ εθνική κατηγορία (93 παιχνίδια σε επίπεδο β’ εθνικής), θα βοηθήσουν την ομάδα των Αρχανών για να «ανακάμψει» μετά από εννέα διαδοχικά παιχνίδια χωρίς νίκη (3 ήττες – 6 ισοπαλίες).

ADVERTISING

Υπενθυμίζουμε, νωρίτερα σήμερα οι άνθρωποι του Γιούχτα, αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους με τον Νίκο Σουργιά, τον προπονητή που επί των ημερών του, η ομάδα των Αρχανών έκανε το μεγαλύτερο άλμα στην ιστορία της, παίρνοντας το εισιτήριο για την άνοδο και την παρθενική συμμετοχή στη Super League 2.

Σε επίπεδο Super League 2 με το Νίκο Σουργιά στο “τιμόνι”, ο Γιούχτας είχε συγκομιδή τρεις νίκες, έξι ισοπαλίες και πέντε ήττες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ