Επέστρεψε με γκολ ο Δ. Ανδρεαδάκης!

Ο έμπειρος επιτελικός μέσος επέστρεψε για τα καλά μετά τον τραυματισμό του καταφέρνοντας να σκοράρει στο 2-0 επί του Μοχού.

Η Μινωική κατάφερε να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη κόντρα στον Μοχό ανεβαίνοντας βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά στο ντεμπούτο του Γιάννη Χατζησεβαστού και με την εμφάνιση της δείχνει ικανή να κάνει ένα… ξέσπασμα που θα την φέρει στις θέσεις που επιθυμούν οι άνθρωποι της ομάδας.

Στο παιχνίδι με τον Μοχό η εμφάνιση της Μινωικής ήταν ίσως από τις καλύτερες την φετινή χρονιά, με πίεση ψηλά, τρεξίματα, δημιουργία φάσεων και καλή αμυντική λειτουργία. Ιδιαίτερο παιχνίδι ήταν και για τον Δημήτρη Ανδρεαδάκη, ο οποίος μετά το πεντάλεπτο που έπαιξε κόντρα στην Δαμάστα για να πάρει ρυθμό από τον τραυματισμό του επιστρατεύτηκε από τον Γιάννη Χατζησεβαστό στο 71′ και ενώ το σκορ ήταν ακόμα στο 1-0.

ADVERTISING

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής χρειάστηκε λίγα λεπτά μέσα στο γήπεδο, ώστε να σκοράρει με ένα δυνατό αριστερό σουτ, νικώντας τον Μουτζούρη και σφραγίζοντας τη νίκη για την «Μπάρτσα». Με το γκολ αυτό ο Ανδρεαδάκης έγινε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μαζί με τον Ρουμελιώτη με τρία τέρματα.

Αναμφίβολα τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα χρειαζόταν αυτό το γκολ στην επιστροφή του στην δράση, προκειμένου να πάρει ψυχολογία μιας και είναι από τους παίκτες… βαρόμετρο στην απόδοση της Μινωικής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ