Ν. Ζαμπετάκης: «Να το απολαύσουμε – Έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο»

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο επιθετικός του Πήγασου Νίκος Ζαμπετάκης, ο οποίος έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της φετινής σεζόν, αποτελώντας το.. κανόνι της ομάδας!

Ο έμπειρος επιθετικός, όπως και οι συμπαίκτες του προετοιμάζονται για το ιστορικό ματς με την Τύλισο για την 3η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, αποτελώντας ένα ιστορικό παιχνίδι για την ομάδα, καθώς αγωνίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία της σε αυτήν την φάση του θεσμού.

Ο πρώτος σκόρερ του Πήγασου, μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 για το αυριανό παιχνίδι, αποτελώντας μια ευκαιρία για απόκτηση εμπειριών, έστειλε το μήνυμα άπαντες να το απολαύσουν, ενώ για τη πορεία της ομάδας ανέφερε τα στοιχεία που έχουν οδηγήσει στην εξαιρετική πορεία, υμνώνοντας παράλληλα τον προπονητή Κώστα Στεφανή για το έργο του.

ADVERTISING

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για το ματς με την Τύλισο: «Αύριο έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά σε μια καλή ομάδα, η οποία ανήκει σε δύο κατηγορίες πάνω από εμάς.

 Το σημαντικό για μας είναι να απολαύσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ανεξαρτήτως του αποτελέσματος, τα παιχνίδια αυτά είναι ευκαιρίες για να αποκτήσουμε εμπειρίες. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο!».

ADVERTISING

Για την πορεία στο πρωτάθλημα και την συνέχεια: «Η ομάδα έχει δυναμώσει σημαντικά, έχουμε εξαιρετικό κλίμα. Υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ μας, και αυτό αντανακλάται στο γήπεδο.

Ο κ. Στεφάνης κάνει εξαιρετική δουλειά τόσο στις προπονήσεις όσο και στις ατομικές ομιλίες προς τους παίκτες. Γνωρίζει πώς να αντλεί το καλύτερο από κάθε ποδοσφαιριστή.

Επιπλέον, οι πρόσφατες προσθήκες στο ρόστερ μας φαίνεται ότι θα είναι πολύ χρήσιμες και θα ενισχύσουν την ομάδα.

ADVERTISING

Έχουμε σκοπό να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε αγώνα, με στόχο τη νίκη. Πιστεύω πως θα παρακολουθήσουμε ένα εντελώς διαφορετικό πρωτάθλημα έως το τέλος της σεζόν.

Όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί και θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να κερδίζουμε σε κάθε αγώνα».

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ