ΕΠΣΗ: Πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις της σχολής διαιτησίας

Το βράδυ της Τετάρτης (07/10), πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις της σχολής διαιτησίας της ΕΠΣ Ηρακλείου, για τη σεζόν 2020-2021, όπου έλαβαν μέρος 14 άτομα.

Οι 14 συμμετέχοντες, χωρίστηκαν σε δύο ομάδες των επτά ατόμων, ώστε να τηρηθούν με συνέπεια, όλοι οι κανόνες υγιεινής, ενώ οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν υπό την επίβλεψη του εθνικού εκπαιδευτή και Αρχιδιαιτητή της ΕΠΣ Χανίων, Απόστολο Κουρκουνά.

Αξίζει να σημειωθεί, πως τα μαθήματα της σχολής είχαν ολοκληρωθεί τον προηγούμενο Μάρτιο, αλλά λόγω των υγειονομικών συνθηκών δεν ήταν δυνατόν να γίνει τότε η εξεταστική διαδικασία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ:

«Πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στα γραφεία της ΕΠΣΗ οι εξετάσεις της σχολής διαιτησίας της ΕΠΣ Ηρακλείου για την χρονιά 2019-20.

Τα μαθήματα της σχολής είχαν ολοκληρωθεί τον προηγούμενο Μάρτιο, αλλά λόγω των υγειονομικών συνθηκών δεν ήταν δυνατόν να γίνει τότε η εξεταστική διαδικασία και τελικά οι εξετάσεις έγιναν τώρα.
Συμμετείχαν 14 άτομα, χωρισμένα σε δύο γκρουπ των 7 ατόμων για να τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Οι εξετάσεις έγιναν υπό την επίβλεψη του εθνικού εκπαιδευτή και Αρχιδιαιτητή της ΕΠΣ Χανίων, Κουρκούνα Απόστολου.

Πριν την έναρξη των εξετάσεων απεύθυνε χαιρετισμό στους νέους διαιτητές ο πρόεδρος της Ένωσης Νίκος Τζώρτζογλου. Το παρών έδωσε σύσσωμη η Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΗ κ.κ. Γιώργος Ιωαννίδης, Χρήστος Χανιωτάκης και Γιώργος Φουκάκης.

Οι 14 νέοι διαιτητές αναμένεται σύντομα να τεθούν στην διάθεση της Ε.Δ./ΕΠΣΗ.
Η Eπιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Ηρακλείου εύχεται στους νέους διαιτητές καλή αρχή με υγεία και επιτυχίες στον χώρο της διαιτησίας και ευελπιστεί η οικογένεια του τοπικού ποδοσφαίρου να αγκαλιάσει τα νέα αυτά παιδιά στο καινούργιο ξεκίνημα τους».

Παρακολουθείστε φωτογραφίες από την εξέταση: