Νίκη – ανάσα για τον ΑΟΑΝ, 3-0 την Αγία Παρασκευή!

Μία νίκη που την είχε τεράστια ανάγκη πήρε ο ΑΟΑΝ που επιβλήθηκε με 3-0 της Αγίας Παρασκευής, για να κλείσει με θετικό τρόπο τον πρώτο γύρο στο φετινό πρωτάθλημα.

07/01/2024 15:00
17η αγωνιστική - Γ Εθνική

ADVERTISING

Ο ΑΟΑΝ, που μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα ένιωθε την πίεση για την νίκη, μπήκε αποφασισμένος στο παιχνίδι και κατάφερε μόλις στο 3ο λεπτό να πάρει προβάδισμα. Ο Ο Σένκα εκτέλεσε το κόρνερ, με τον Πήλιο να παίρνει την κεφαλιά για να κάνει το 1-0. Μάλιστα η ομάδα του Αγίου Νικολάου δεν σταμάτησε εκεί, συνέχισε την πίεση και βρήκε και δεύτερο τέρμα από γύρισμα του Πήλιου και πλασέ του Κατσικοκέρη στο 23′.

Ο ΑΟΑΝ απείλησε και πάλι στο 37′ με σουτ του Πήλιου, που έδιωξε ο Κουρακλής, ενώ ο Ψιμόπουλος ήταν εκεί στις περιπωτώσεις που χρειάστηκε να παρέμβει, στην προσπάθεια του Μπάκου στο 42′ και την κεφαλιά του Μυτάκη τρία λεπτά μετά.

Στην επανάληψη η διαχείρηση της ομάδας του Μανώλη Σκύβαλου ήταν άψογη, καθώς μπόρεσε να ρίξει τον ρυθμό στην αναμέτρηση, έχοντας φέρει το ματς στα μέτρα της. Στις λίγες στιγμές της Αγίας Παρασκευής ο Ψιμόπουλος ήταν σε ετοιμότητα, όπως στο συρτό σουτ του Κουτσουπιά στο 72′. Ο Καρλίτος έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του ΑΟΑΝ, καθώς εκτ

ADVERTISING

Με αυτό το αποτέλεσμα ο ΑΟΑΝ πήρε ένα τρίποντο – ανάσα, που του δίνει μεγαλύτερη αισιοδοξία για να παλέψει στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

ΑΟΑΝ
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Αρχικές συνθέσεις

Αλλαγές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ