Συνεχίζεται το εξαιρετικό έργο στις ακαδημίες του ΟΦΑ

Οι ακαδημίες του ΟΦΑ βρίσκονται σε ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, με την συμμετοχή να είναι τεράστια, ακόμη και φέτος, που υπάρχουν οι δύσκολες συνθήκες λόγω του κορωνοϊού.

Οι ακαδημίες της ομάδας του Αρκαλοχωρίου, είναι από τις μεγαλύτερες του νομού Ηρακλείου και δεν μοιάζει καθόλου τυχαίο, καθώς όλοι στον ΟΦΑ έχουν δουλέψει σκληρά για να το πετύχουν αυτό.

Το προπονητικό επιτελείο, απαρτίζεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια, από τον Λευτέρη Ρουσάκη, τον προπονητή της ομάδας ανδρών, ενώ έχει στο πλευρό του τους Βαγγέλη Πουλάκη και Μάνο Κασαπάκη, ποδοσφαιριστές των «πρασίνων».

Εκτός όμως από την εξαιρετική δουλειά που κάνουν οι τρεις παραπάνω, μεγάλο συνεισφορά σε αυτό το έργο, έχουν οι υπεύθυνες, Λευκή Βουρδαμή και Χριστίνα Κυριακάκη, καθώς με δική τους πρωτοβουλία ξεκίνησε η ακαδημία με την βοήθεια της οικογένειας Μανουρά, η οποία στηρίζει αυτή την προσπάθεια με χορηγίες, εμφανίσεις και είναι πάντα στο «πλευρό» της ακαδημίας του Αρκαλοχωρίου. Παράλληλα, μεγάλη είναι και η στήριξη του χωριού, που βοηθάνε με κάθε τρόπο τις ακαδημίες, κάτι που κάνει αμέσως αντιληπτό το έργο που έχει κτιστεί.

Ήδη έχουν εγγραφεί 85 παιδιά στις ακαδημίες, αριθμός πολύ μεγάλος για τα δεδομένα των συνθηκών, ενώ οι εγγραφές θα συνεχιστούν μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, όπου θα έχει ανέβει ακόμα ο αριθμός των νεαρών αθλητών, στον ΟΦΑ.

Παρακολουθείστε φωτογραφίες από την ακαδημία της ομάδας: