Ν. Παπαδόπουλος: «Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές»

Ο τεχνικός των Χανίων, Νίκος Παπαδόπουλος, μίλησε για την ήττα της ομάδα από τον Ιωνικό με σκορ 0-1, τονίζοντας πως ήταν καλύτεροι και δεν μπορεί να έχει παράπονο από τους ποδοσφαιριστές του.

Το «πάλεψαν» αλλά δεν τα κατάφεραν…

Ο νέος τεχνικός των Κρητικών, στάθηκε στην φάση της αποβολής αλλά και του γκολ που δέχτηκε η ομάδα του, ενώ αναφέρθηκε παράλληλα στο ρόστερ του συλλόγου. Στη συνέχεια μίλησε για την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών και τόνισε πως πρέπει να κερδίσουν το επόμενο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Είναι μία σημαντική φάση η αποβολή, αλλά πιστεύω πως επίσης μία σημαντική φάση είναι και το σημείο όπου δεχόμαστε το γκολ, η μοναδική που έκανε ο Ιωνικός και κέρδισε το παιχνίδι, άρα είναι αυτές οι δύο σημαντικές φάσεις του παιχνιδιού που έκριναν το παιχνίδι, νομίζω όμως ότι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και με δέκα παίκτες, η ομάδα προσπάθησε και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο έβγαλε ενέργεια, προσπαθήσαμε να βγάλουμε φάσεις και δεν μπορώ να έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές που προσπάθησαν πάρα πολύ μέχρι το τέλος, για να μη χαθεί αυτό το παιχνίδι.

Αυτό που θέλω να πω είναι πως υπάρχει ένα πολύ καλό ρόστερ, με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, όποιος και να μείνει εκτός ενδεκάδας ή εκτός 20αδας αδικείται. Αυτό όμως που πρέπει να κάνουμε είναι να κερδίσουμε το επόμενο ματς, να έρθουν γρήγορα οι νίκες, εκτός έδρας, για να ανέβει η ψυχολογία της ομάδας και η θέση της στο βαθμολογικό πίνακα, γιατί με αυτό το ρόστερ και τη λειτουργεία που έχει η ομάδα, δεν αξίζει να βρίσκεται εκεί που είναι.

Η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο στο ποδόσφαιρο όπως και στη ζωή μας, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κερδίσουμε το επόμενο ματς για να ανέβει αυτή η ψυχολογία, αυτό που δεν υπάρχει τώρα. Από αύριο να βοηθήσουμε όλη την ομάδα για να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι».