Έκλεισε στην πρώτη πεντάδα και μπορεί ακόμη ψηλότερα

Ένας δύσκολος πρώτος γύρος (παρά μία αγωνιστική) έκλεισε με θετικό τρόπο για τη Χερσόνησο η οποία βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα της Α1 ΕΠΣΗ.

Ήταν πραγματικά ένας απαιτητικό πρώτο κομμάτι της σεζόν για την ομάδα του λιμανιού, η οποία εκτός από τον υψηλό ανταγωνισμό των αντιπάλων σε ένα ποιοτικό πρωτάθλημα, είχε να αντιμετωπίσει και αρκετά προβλήματα τραυματισμών καθόλη τη διάρκεια της περιόδου, με τον Άγγελο Βαρδάκη να μην έχει ούτε σε μία αγωνιστική ένα πλήρες ρόστερ στα χέρια του.

Όπως είναι λογικό με τις πολλές απουσίες και τις αναγκαστικές αλλαγές στην ενδεκάδα. η Χερσόνησος δεν είχε τον απαραίτητο ρυθμό και τα σκαμπανεβάσματα σε αποτελέσματα και απόδοση ήρθαν φυσιολογικά. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως οι άνθρωποι της ομάδας είχαν εκφράσει σε αρκετά παιχνίδια τα παράπονα τους για τη διαιτησία.

ADVERTISING

Παρόλα αυτά το 2023 έκλεισε δυναμικά, με δύο συνεχόμενες νίκες, που φέρνουν στη Χερσόνησο στην 5η θέση με 20 βαθμούς και προοπτική να τα πάει ακόμα καλύτερα στον δεύτερο γύρο, με την πιθανή μεταγραφική ενίσχυση που θα ακολουθήσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ