Π. Μελ: «Απίστευτο να κοιτάζω στον πάγκο και να μην έχω επιθετικό – Πάμε για εξτρέμ, φορ και στόπερ»

Παρόμοιο χαρακτήρισε το ματς του Άρη με αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης ο Πέπε Μελ στην συνέντευξη τύπου. 

Ο 60χρονος τεχνικός στάθηκε στο αμυντικό κομμάτι και στα λάθη που έγιναν και έφεραν τον ΟΦΗ πίσω στο σκορ με 2-0 και τελικά έφερε την ήττα.

Παράλληλα αναφέρθηκε και για το ρόστερ του ΟΦΗ χαρακτηρίζοντας απίστευτο το γεγονός ότι στον πάγκο δεν υπήρχαν εξτρέμ και φορ. Ακόμα τόνισε ότι στις μεταγραφές του Ιανουαρίου θα κινηθεί η ομάδα για φορ, εξτρέμ και στόπερ.

ADVERTISING

Ένα σχόλιο για τον αγώνα: «Το ματς με τον Αστέρα είναι το ίδιο περίπου με αυτό με τον Άρη. Πρέπει να ψάξουμε την ισορροπία μεταξύ επίθεσης και άμυνας. Η ομάδα σήμερα δεν ήταν καλή. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε, αλλά όταν χάναμε την μπάλα είχαμε χώρο στην πλάτη μας. Πρέπει να επιλύσουμε αυτό το πρόβλημα».

Για το αν ο ΟΦΗ είναι έτοιμος να παίξει το παιχνίδι που θέλει: «Είμαι μόνο μια εβδομάδα, σήμερα συμπλήρωσα 7 ημέρες από την ημέρα που ήρθα. Έχω κάνει μόλις τρεις σημαντικές προπονήσεις αλλά οι παίκτες θέλουν να μάθουν αυτόν τον τρόπο, το θέμα είναι η ισορροπία».

Για το αν μπορεί το υπάρχον ρόστερ να στηρίξει το πλάνο του: «Ναι το πιστεύω, γιατί παίκτες σαν τον Τοράλ, τον Ριέρα, τον Νέιρα τον Γκαγιέγος νιώθουν καλά μέσα στο γήπεδο. Το θέμα είναι οι παίκτες να εκπαιδευτούν όταν χάνουν την μπάλα να αμύνονται είτε ψηλά είτε πίσω».

ADVERTISING

Για το αν υπάρχει ψυχολογικό θέμα στην ομάδα: «Τώρα είναι η περίοδος των μεταγραφών. Θα κινηθούμε για εξτρέμ, επιθετικό και στόπερ. Αυτή η ομάδα δεν έχει εξτρέμ και έχει ένα σέντρερ φορ. Είναι απίστευτο αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Είναι δύσκολο να αλλάξεις το ματς όταν βλέπεις στον πάγκο και δεν έχει επιθετικό. Όμως σήμερα δημιουργήσαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ