Ο ΟΦΗ αγνοείται – Νέα ήττα από τον Αστέρα στο «Γεντί Κουλέ»

Ο ΟΦΗ προσπαθούσε αλλά δεν μπορούσε να βάλει γκολ με τίποτα, αντίθετα… χάρισε δύο γκολ στον Αστέρα Τρίπολης και έτσι γνώρισε μια ακόμα ήττα στο πρωτάθλημα με 0-2 στο «Γεντί Κουλέ».

21/12/2023 17:30
15η αγωνιστική - Super League 2023-24

ADVERTISING

Το παιχνίδι ξεκίνησε με καλό ρυθμό και από τις δύο ομάδες να δείχνουν τον στόχο τους που δεν ήταν άλλος από το τρίποντο. Ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να απειλήσει πρώτος με τον Μουνάφο να κάνει δυνατό σουτ και την μπάλα να περνάει άουτ.

Ο ΟΦΗ απάντησε στις ευκαιρίες στο 7′ με τον Λάρσον να κάνει ωραίο σουτ όμως η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Φελίπε βρήκε χώρο έξω από την περιοχή σούταρε, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από το δοκάρι.

Ο ΟΦΗ συνέχισε να πιέζει και στο 25′ έχασε μια ακόμα σημαντική στιγμή με τον Φελίπε ξανά να παίρνει μόνος του την κεφαλιά και την μπάλα να φεύγει άουτ. Ο Αστέρας Τρίπολης από το πουθενά πήρε προβάδισμα στοσκορ, όταν μετά από κακή ανασταλτική λειτουργία ο Καλτσάς έφυγε στην κόντρα επίθεση, πάσαρε στον Μιριτέλο και αυτός με προβολή έκανε το 0-1.

ADVERTISING

Από εκεί και μετά ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να κάνει κάτι και έτσι πήγε στα αποδυτήρια βρισκόμενος πίσω στο σκορ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως το πρώτο με τον Αστέρα αυτή την φορά να χάνει καλή στιγμή με τον Κρέσπι, όμως η κεφαλιά πέρασε άουτ.

Ο ΟΦΗ σπατάλησε μια ευκαιρία ακόμα με τον Αμπάντα να παίρνει την κεφαλιά μετά την σέντρα του Μοσκέρα και την μπάλα να καταλήγει άουτ.

ADVERTISING

Ένα λεπτό μετά ο ΟΦΗ κάνει τραγικό λάθος στην άμυνα του με αποτέλεσμα ο Καρώ να ανατρέψει τον Καλτσά μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ρεγκίς καταφέρνοντας να κάνει το 0-2.

Σα να μην έφτανε αυτό, οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν και το 3-0 σε απευθείας φάουλ του Γκος, όμως ο Μπάουμαν έδιωξε. Από εκεί και μετά ο ΟΦΗ είχε την κατοχή της μπάλας, προσπαθούσε να απειλήσει, όμως οι παίκτες του Πέπε Μελ έφταναν μέχρι την περιοχή, αλλά δεν είχαν την τελική προσπάθεια.

Η τεράστια ευκαιρία για τον Όμιλο ήρθε στο 75′, όταν ο Μαρινάκης σέντραρε, ο Τοράλ πήρε την πρώτη κεφαλιά αυτή κατέληξε στον Φελίπε Λουίζ που πλάσαρε, όμως ο Γραμματικάκης εντυπωσιακά με το πόδι έδιωξε.

ADVERTISING

Όσο πλησίαζε το ματς στο τέλος ο ΟΦΗ πίεζε συνεχώς για να βρει ένα γκολ που θα τον ξανά βάλει στο ματς. Αρχικά στο 83′ ο Ριέρα βρέθηκε μέσα στην περιοχή, σούταρε με τον Γραμματικάκη να διώχνει σε κόρνερ. Στην φάση του κόρνερ ο Νέιρα μπήκε μέσα στην περιοχή, έκοψε στον Λαμπρόπουλο, αυτός σούταρε με τον 20χρονο τερματοφύλακα να διώχνει ξανά.

Το σκορ μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε και ο ΟΦΗ γνώρισε μια ακόμα ήττα στο πρωτάθλημα, συμπληρώνοντας 8 ματς μακριά από το τρίποντο, παραμένοντας έτσι και εκτός εξάδα…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΦΗ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αρχικές συνθέσεις

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
66'
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
58'
ΜΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
62'
87'
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
74'
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
87'
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
74'
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

Αλλαγές

Η ροή της αναμέτρησης:

    *Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα κάθε δύο (2) λεπτά
    ΔΗΜΟΦΙΛΗ