Ούτε τώρα νίκησε ο ΟΦΙ!

Κάθε αγωνιστική που περνάει, ο ΟΦ Ιεράπετρας βρίσκεται και σε «χειρότερη» θέση συγκριτικά με τη προηγούμενη, καθώς ούτε την 11η αγωνιστική κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη, την οποία αγνοεί, καθώς τα «θετικά» αποτελέσματα που έχει σημειώσει, είναι μόλις τέσσερις ισοπαλίες! Αυτή τη φορά, αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 με τα Τρίκαλα.

Στο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν μόλις στο 4ο λεπτό να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με κεφαλιά του Γκίνη μετά από ωραία σέντρα του Χιντζίδη. Στη συνέχεια ο ΟΦΙ είχε αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι του και κυκλοφορούσε τη μπάλα «ψάχνοντας» τρόπο να πετύχει και δεύτερο γκολ.

ADVERTISING

Όσο περνούσε όμως ο χρόνος, τα Τρίκαλα ανέβαζαν τις γραμμές τους και τη πίεση τους ψηλότερα, κερδίζοντας έτσι μέτρα στο γήπεδο και ισορροπώντας το παιχνίδι. Στο 18’ οι φιλοξενούμενη απείλησαν με φάουλ του Σκόνδρα που πέρασε παράλληλα με την εστία αλλά δεν μπόρεσε κανένας εκ των επιτιθέμενων να την «σπρώξουν» προς την εστία. Ένα λεπτό αργότερα ο Μπαράτα μετά από πάσα του Γκίνη, δεν πρόλαβε να σουτάρει, καθώς «κόπηκε» από τους αμυντικούς, ενώ στο 22’ ο Παπαγεωργίου με εκτέλεση φάουλ, αστόχησε για τα Τρίκαλα.

Στο 25’ τα Τρίκαλα μετά από ανατροπή του Μασουέρο, κέρδισαν πέναλτι, ένα πέναλτι που εκτέλεσε ο Ριζογιάννης, αρχικά ο Αθανασόπουλος απέκρουσε, όμως στην επαναφορά ο έμπειρος παίκτης των Τρικάλων έκανε το 1-1. Στο 31’ ο ΟΦΙ απείλησε εκ νέου με τον Μπαράτα να σουτάρει από κοντά, αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ και δέκα λεπτά αργότερα και πάλι με τον Γκίνη από τα αριστερά, ο ΟΦΙ απείλησε αλλά το σουτ του πέρασε ελάχιστα άουτ.

ADVERTISING

Η επανάληψη, δεν ήταν το ίδιο δημιουργική για τις δύο ομάδες, με αρκετές δυνατές μονομαχίες κυρίως στον χώρο της μεσαίας γραμμής και ελάχιστες ευκαιρίες στις περιοχές. Στο 59’ καλή στιγμή για τον ΟΦΙ με κεφαλιά του Χατζητερζόγλου από την «καρδιά» της περιοχής, μπλόκαρε ο Γιακουμής, ενώ μία κεφαλιά του Βογιατζή στο 78’ κατέληξε στα χέρια του έμπειρου τερματοφύλακα των Τρικάλων. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με μακρινό σουτ του Αρσενίδη και τον Γιακουμή να μπλοκάρει εύκολα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ADVERTISING

ΟΦ Ιεράπετρας (Τίμος Καβακάς): Αθανασόπουλος, Πριόνας, Χιντζίδης, Χατζητερζόγλου, Μασουέρο, Τεγούσης(73′ Κόστα), Βογιατζής, Γκίνη, Κούστα, Μπαράτα, Αποστολίδης(53′ Χατζηπιρπιρίδης – 89′ Αρσενίδης))

Στον πάγκο έμειναν οι Μανουσάκης, Περδίκης, Φουάσης, Καψάλης, Σμίλτος, Κόντσι

Τρίκαλα (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιακουμής, Ριζογιάννης, Πιαστόπουλος, Σταματής(73′ Μόλα), Νιάρος, Παπαγεωργίου, Κεχαγιάς(46′ Ζώγκος), Σκόνδρας(81′ Κλεμέντε), Ελευθεριάδης(81′ Κωστίκος), Τζιαλόσι, Ευθυμίου(65′ Πέλκας)

ADVERTISING

Στον πάγκο έμειναν οι Γκάρας, Λαμπίρης, Ζησόπουλος, Ντάνας

Η εξέλιξη του αγώνα:

Τελικό αποτέλεσμα. ΟΦ Ιεράπετρας-Τρίκαλα 1-1 με τα γκολ που σημείωσαν ο Γκίνης και ο Ριζογιάννης

93′ Σουτ Αρσενίδη, εύκολα ο Γιακουμής μπλόκαρε.

90′ Τρία θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων

88′ Αλλαγή για τον ΟΦΙ. Αποχώρησε ο Χατζηπιρπιρίδης και τη θέση του πήρε ο Αρσενίδης

Πολύ κακό ποιοτικά τα δεύτερο μέρος, με τα Τρίκαλα να μένουν πίσω και να προστατεύουν το αποτέλεσμα.

84′ Σουτ του Χιντζίδη, η μπάλα πέρασε άουτ.

81′ Διπλή αλλαγή για τα Τρίκαλα. Αποχώρησαν Σκόνδρας-Ελευθεριάδης και τη θέση τους πήραν Κωστίκος-Κλεμέντε

80′ Σέντρα του Ντάλα Κόστα απο τα αριστερά, ο Γιακουμής μπλοκάρει.

79′ Με φόρα ο Βογιατζής έκανε τη κεφαλιά αλλά αυτή δεν ήταν ικανή να απειλήσει ουσιαστικά τον Γιακουμή που μπλόκαρε εύκολα.

73’ Αλλαγή και για τα Τρίκαλα, αποχώρησε ο Σταματής και τη θέση του πήρε Μόλα.

73’ Αλλαγή για τον ΟΦΙ! Αποχώρησε ο Τεγούσης και τη θέση του πήρε ο Ντάλα Κόστα

69’ Εκτέλεση φάουλ του Χιντζίδη από καλή θέση, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γιακουμή.

65′ Αλλαγή για τα Τρίκαλα. Αποχώρησε ο Ευθυμίου και άφησε τη θέση του στον Πέλκα.

«Σκληρές» μονομαχίες ανάμεσα στις δύο ομάδες με τον διαιτητή του αγώνα να «επιτρέπει» το «σκληρό» παιχνίδι

59′ Το κόρνερ εκτελέστηκε από τον Χιντζίδη, ο Χατζητερζόγλου από την «καρδιά» της περιοχής πήρε τη κεφαλιά αλλά ο Γιακουμής μπλόκαρε με ευκολία.

58′ Σέντρα-σουτ του Χιντζίδη από τα αριστερά απομακρύνθηκε σε κόρνερ.

55’ Μετά από εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά για τα Τρίκαλα, αδράνησε η άμυνα του ΟΦΙ αλλά δεν το «πλήρωσε» καθώς ο Ελευθεριάδης σούταρε αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Χωρίς ρυθμό αλλά με πολλά… φάουλ το δεύτερο μέρος μέχρι στιγμής…

53′ Αλλαγή για τον ΟΦΙ. Αποχώρησε ο Αποστολίδης και τη θέση του πήρε ο Χατζηπιρπιρίδης.

50′ Εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά με τον Παπαγεωργίου, πέρασε ανεκμετάλλευτη αυτή η φάση για τα Τρίκαλα.

Την ίδια ώρα τα Χανιά βρίσκονται πίσω στο σκορ στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Κάστρο.

Δείτε επίσης: Χανιά-Ιωνικός: LIVE

46′ Σέντρα στο δεύτερο μέρος. Μία αλλαγή για τους φιλοξενούμενους αποχώρησε ο Κεχαγιάς και τη θέση του πήρε ο Ζώγκος.

Ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος στο «Βουζουνεράκειο» στάδιο με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στο 1-1 χάρη στα γκολ που πέτυχαν ο Γκίνη για τους γηπεδούχους και ο Ριζογιάννης για τους φιλοξενούμενους.

42’ Καλή στιγμή για τον ΟΦΙ με σουτ του Γκίνη από πλάγια θέση, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

39′ Εκτέλεση φάουλ του Χιντζίδη, μπλοκάρει εύκολα ο Γιακουμής.

35′ Πλασέ Ευθυμίου, η μπάλα πέρασε άουτ.

31’ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΙ μετά από πλάγιο του Πριόνα, ο Μπαράτα από κοντά σούταρε αλλά η μπάλα κόντραρε πάνω σε αμυνόμενο και κατέληξε κόρνερ.

30′ Σέντρα του Μπαράτα από τα αριστερά, με δυσκολία ο Νιάρος απομακρύνει πριν του Γκίνη.

26’ Γκολ για τα Τρίκαλα! Ο Ριζογιάννης εκτέλεσε το πέναλτι και ο Αθανασόπουλος αρχικά απέκρουσε, όμως στην επαναφορά ο έμπειρος παίκτης των Τρικάλων κατάφερε να ισοφαρίσει από κοντά.

25’ Πέναλτι για τα Τρίκαλα! Ο Μασουέρο «ανέτρεψε» τον Ελευθεριάδη

22′ Εκτέλεση φάουλ του Παπαγεωργίου λίγα μέτρα έξω απο τη μεγάλη περιοχή η μπάλα πέρασε άουτ.

19’ Ο Γκίνη μπόρεσε να βγάλει κάθετα προς τον Μπαράτα, όμως αυτός δεν πρόλαβε καθώς απομάκρυναν οι αμυντικοί των Τρικάλων.

18′ Εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά του Σκόνδρα, η φάση πέρασε ανεκμετάλλευτη και η μπάλα κατέληξε άουτ, καθώς κανένας δεν μπόρεσε να την «σπρώξει» προς την εστία…

14′ Ανέβασαν την πίεση τους ψηλότερα τα Τρίκαλα, που έτσι δημιουργούν προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας του ΟΦΙ.

9’ Μετά από λάθος στην άμυνα του ΟΦΙ, ο Σκόνδρας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και πλάσαρε εύστοχα, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

8’ Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον ΟΦΙ! Ο Μπαράτα βρέθηκε απέναντι από τον Γιακουμή, όμως «νικήθηκε» από τον τερματοφύλακα των Τρικάλων. Στη συνέχεια υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

5′ Εξαιρετικό το ξεκίνημα του ΟΦ Ιεράπετρας που πέραν της φάσης του γκολ, δείχνει να έχει μπει πολύ δυνατά, έχοντας συνεχώς τη μπάλα στα πόδια.

4′ ΓΚΟΛ για τον ΟΦ Ιεράπετρας! Μόλις στη πρώτη επίσκεψή της στα «καρέ» των Τρικάλων με κεφαλιά του Γκίνη να ανοίγει το σκορ, μετά απο ωραία σέντρα του Χιντζίδη.

1′ Σέντρα στο παιχνίδι.

O γηπεδούχος ΟΦΙ επιστρέφει στο «Βουζουνεράκειο» στάδιο, μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής στην Ξάνθη από την ομώνυμη ομάδα, ενώ οι «ασπρόμαυροι» παραμένουν ουραγοί στον βαθμολογικό πίνακα έχοντας 3 βαθμούς από τις τρεις ισοπαλίες που έχουν σημειώσει.

Από την άλλη, η ομάδα των Τρικάλων, βρίσκεται στην 7η θέση, έχοντας 12 βαθμούς, προέρχονται όπως από τρεις διαδοχικές ήττες από Διαγόρα, ΑΕ Καραϊσκάκη και Ξάνθη, όλες με σκορ 1-0.

Η ομάδα των Τρικάλων, δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στα τελευταία 4 παιχνίδια, ενώ απο την άλλη ο ΟΦΙ έχει σκοράρει 1 φορά και αυτή με πέναλτι τις τελευταίες 4 αγωνιστικές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ