Αρνητικά όλα τα τεστ covid στον Ηρόδοτο – Νέος φροντιστής ο Μ. Τάταρης!

Με ανακοίνωση του ο Ηρόδοτος ενημέρωσε πως όλοι οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας πέρασε από τεστ covid-19 και τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα χαρμόσυνα, αφού όλα βγήκαν αρνητικά.

Μάλιστα στην ανακοίνωση αυτή ο Ηρόδοτος παίρνει θέση για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, ενώ ευχαρίστησε και τον Βαγγέλη Δροσατάκη, ο οποίος με προσωπική του απόφαση αποχώρησε από την ομάδα. Μάλιστα την θέση του πήρε ο Μιχάλης Τάταρης.

Η ενημέρωση του Ηροδότου:  “Αρνητικά όλα τα test COVID-19 της ομάδας, η τοποθέτηση του ΗΡΟΔΟΤΟΥ για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος αλλά και το ευχαριστώ στον πρώην φροντιστή μας Βαγγέλη Δροσοτάκη!

Χωρίς την παρουσία φωτογράφων ολοκληρώθηκαν τα εβδομαδιαία test COVID του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου. Είναι όλα αρνητικά και αυτό είναι πολύ ευχάριστο γιατί η υγεία όλων μας είναι φυσικά πάνω από το ποδόσφαιρο. Ευχόμαστε μόνο αρνητικά τεστ όχι μόνο στον ΗΡΟΔΟΤΟ αλλά σε όλες τις ομάδες και πολύ σύντομα όλη αυτή η πανδημία να αποτελέσει παρελθόν. Υγεία σε κάθε φίλαθλο, στην οικογένεια του και σε όλο τον κόσμο.

Η ομάδα αυτή την βδομάδα ξεκίνησε προπονήσεις , έτσι ώστε σύμφωνα και με τις ανακοινώσεις της ΕΠΟ για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος να είναι έτοιμη, αφού λοιπόν το πρωτάθλημα φαίνεται ότι θα συνεχιστεί. Σε συζητήσεις που έγιναν αυτή την βδομάδα με τις υπόλοιπες ομάδες από τον όμιλο της Κρήτης, εκφράσαμε την άποψη ότι σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή σχετικά με την εξέλιξη και τις επιπτώσεις της πανδημίας στην κοινωνία, να μην ξεκινήσει αυτό το πρωτάθλημα και να θεωρηθεί ως μη γενόμενο. Σχετικά με την οδηγία της ΕΠΟ για τις επιπτώσεις σε περίπτωση αποχώρησης του κάθε σωματείου από την συνέχεια του πρωταθλήματος , η θέση της διοίκησης είναι ξεκάθαρη, ”ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ούτε αγώνες στα χαρτιά χάνει και ούτε υποβιβάζεται ” . Θα κατέβουμε στο γήπεδο με μοναδικό στόχο την νίκη σε κάθε αγώνα, εφόσον η αντίπαλη ομάδα δηλώσει συμμετοχή. Την προσεχή Δευτέρα θα γίνει διοικητικό συμβούλιο που θα συζητηθούν όλες οι εξελίξεις και λεπτομέρειες καθώς και η νέα δήλωση συμμετοχής που πρέπει να γίνει στην ΕΠΟ το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη .

Επίσης σεβόμενοι την επιθυμία του φροντιστή της ομάδα μας Βαγγέλη Δροσοτάκη να αποχωρήσει από τα καθήκοντα του, νέος φροντιστής της ομάδας είναι ο Μιχάλης Τάταρης. Να ευχαριστήσουμε τον Βαγγέλη για τις υπηρεσίες του στο σύλλογο, και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια σε ότι επιλέξει. Ξέρουμε την αγάπη του για τον ΗΡΟΔΟΤΟ και ότι θα είναι πάντα κοντά μας και δίπλα μας !!!”.