Με τη γνωστή «συνταγή» για τη νίκη ψυχολογίας

Με την γνωστή επιθετική του φιλοσοφία θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Τύλισο ο Εργοτέλης, με στόχο μία νίκη που θα δώσει ψυχολογική τόνωση.

Ο Εργοτέλης τα έκανε όλα τέλεια στο παιχνίδι με τον Ρωμανό κι όμως σε ακόμα ένα παιχνίδι έμεινε με άδεια χέρια. Οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας πόσο καλό ποδόσφαιρο μπορούν να παίξουν, δείχνοντας παράλληλα πως έχουν αφήσει πίσω τους το κακό παιχνίδι με τον ΑΟΤ.

Η ομάδα του Βασίλη Μπαστάκη δημιούργησε πάρα πολλές ευκαιρίες σε ακόμη ένα ματς, όμως ατομικά λάθη στο τελείωμα και την τελικά πάσα στοίχησαν και πάλι, με τον Εργοτέλη να γνωρίζει τελικά την ήττα με 3-2 στην Ελιά.

ADVERTISING

Πάντως εμφανίσεις σαν αυτήν δείχνουν πως το τρένο βρίσκεται σε στέρεες ράγες και πως το πρότζεκτ των «κιτρινόμαυρων» οδεύσει σε καλό δρόμο. Άλλωστε λέει πολλά ο αντίπαλος προπονητής, στην προκειμένη περίπτωση ο Κώστας Ταβλαδωράκης να παραδέχεται πως ο αντίπαλος είναι η καλύτερη ομάδα που έχει αντιμετωπίσει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Με τη γνωστή συνταγή και δίχως προβλήματα απουσιών, καθώς ο Πλατοκούκης έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν, θα αγωνιστεί ο Εργοτέλης στην Τύλισο με στόχο ένα διπλό που θα δώσει ψυχολογία πριν πάει η ομάδα στη διακοπή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ