Χωρίς απρόοπτα ολοκλήρωσε τη προετοιμασία του στην Ηλιούπολη

Στο γήπεδο της Ηλιούπολος επί Αθηναϊκού εδάφους, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο ΟΦΗ για το παιχνίδι του Σαββάτου (27/2 – 17:15) με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης. Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προπόνηση με όλους τους παίκτες να προπονούνται κανονικά.

Η αποστολή του ΟΦΗ, αναχώρησε απο το Ηράκλειο το απόγευμα της Πέμπτης (25/2) και ολοκλήρωσε σήμερα το μεσημέρι την προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι, με τον Γιώργο Σίμο να έχει επιλέξει στην αποστολή συνολικά 21 ποδοσφαιριστές.

Υπενθυμίζουμε, εκτός έμεινε ο τραυματίας Καστάνιος, όπως επίσης και οι Πραξιτέλης Βούρος, Απόστολος Γιάννου, Γιώργος Σουρνάκης, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Adil Nabi, Juan Neira, Vahid Selimovic, Vajebah Sakor, Ricardo Vaz, Θοδωρής Μίγγος, Μανώλης Σμπώκος και Νίκος Χαλκιαδάκης.

ADVERTISING

Στην 21μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Waterman, Σωτηρίου, Σηφάκης, Weiss, Λυμπεράκης, Μαρινάκης, Sturgeon, Souza, Solis, Βαφέας, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Γιαννούλης, Sardinero, Γκαργκαλατζίδης, Στάικος, Γρίβας, Mellado, De Guzman, Κοροβέσης.

Η αποστολή του ΟΦΗ αναμένεται να επιστρέψει στο Ηράκλειο το βράδυ του Σαββάτου (27/2).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ