Γ. Σίμος: «Να επαναφέρουμε αγωνιστικές αρχές που είχαμε στο πλάνο παιχνιδιού μας»

Στις αγωνιστικές αρχές που πρέπει να επαναφέρουν και πάλι στο παιχνίδι τους, καθώς έτσι θα δημιουργηθούν οι συνθήκες για να πάρουν το πολύ σημαντικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα, στάθηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής του ΟΦΗ Γιώργος Σίμος.

Στη δήλωση του, τόνισε χαρακτηριστικά: «το Σάββατο έχουμε έναν αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα. Ένα σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας, όπως όλα τα παιχνίδια από ‘δω και πέρα μέχρι το τέλος της χρονιάς. Τα τελευταία αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά. Αγωνιστικά πάντα, έχουμε χάσει κάποιες βασικές αρχές που είχαμε στο παιχνίδι μας και αυτό πρέπει γρήγορα να το επαναφέρουμε.

Να επαναφέρουμε αγωνιστικές αρχές που είχαμε και θέλουμε να έχουμε μέσα στο πλάνο παιχνιδιού μας και αμυντικά αλλά και επιθετικά. Πιστεύω, κάνοντάς το αυτό, θα δημιουργήσουμε τις συνθήκες για να πάρουμε τον αγώνα. Ο Απόλλων είναι μία αρκετά καλή ομάδα, έχει έμπειρους ποδοσφαιριστές και μάλιστα έχει και έναν πολύ έμπειρο προπονητή, έναν αξιόλογο προπονητή.

Δύο σίγουρα πράγματα που θα πρέπει να βρούμε λύσεις και που θα χρησιμοποιήσει ο αντίπαλος απέναντι στον δικό μας τρόπο παιχνιδιού, οι επιθετικές μεταβάσεις του αντιπάλου, οι αμυντικές μεταβάσεις οι δικές μας που θα πρέπει ο βαθμός ετοιμότητάς μας να είναι υψηλός και σίγουρα οι στατικές φάσεις».