Επιστρέφει στο γήπεδο και ο Ρεθυμνιακός!

Μία-μία επιστρέφουν οι ομάδες του 10ου ομίλου της Γ Εθνικής στο γήπεδο, για να πραγματοποιηθούν αρχικά τα απαιτούμενα τεστ και εν συνεχεία τηρώντας το πρωτόκολλο, στις προπονήσεις.

Αυτή τη φορά ήταν η «σειρά» του Ρεθυμνιακού να επιστρέψει στο γήπεδο, με τη διοίκηση του συλλόγου να τηρεί το πρωτόκολλο που έχει εγκριθεί από τους λοιμωξιολόγους.

Η «ενημέρωση» του Ρεθυμνιακού, αναφέρει: «Ολοκλήρωσε τα rapid test ο Ρεθυμνιακός και επιστρέφει στις προπονήσεις. Ακολουθώντας πιστά όλες εκείνες τις απαραίτητες διαδικασίες που θα τον οδηγήσουν στην ομαλή επανέναρξη των προπονήσεων του ο Ρεθυμνιακός μας ολοκλήρωσε την διενέργεια των απαραίτητων rapid test.

Κατά την διάρκεια της χτεσινής και της σημερινής ημέρας οι ποδοσφαιριστές, η τεχνική ηγεσία, τα μέλη της διοίκησης και ο φροντιστής των «κυανόλευκων» πραγματοποίησαν την σχετική διαδικασία και με γνώση πλέον των αρνητικών αποτελεσμάτων είναι έτοιμοι  να «πατήσουν» ξανά τον τάπητα της Σοχώρας, ξεκινώντας την νέα προετοιμασία ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Τα «δελφίνια» πάντως βρίσκονται σε καλή κατάσταση, καθώς κατά την διάρκεια των 3,5 και πλέον μηνών αδράνειας από τις επίσημες υποχρεώσεις τις ομάδας, ακολούθησαν το πρόγραμμα ατομικής εκγύμνασης που τους χορηγήθηκε από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας».

Επιπλέον, η διοίκηση του συλλόγου, με ανακοίνωσή της, λέει «Ναι» στην επιστροφή, υπό προϋποθέσεις.

Η ανακοίνωση της Ρεθυμνιώτικης ομάδας, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Ρεθυμνιακός σε συνέχεια της τηλεδιάσκεψης των Σωματείων της Κρήτης σχετικά με τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος αυτήν την περίοδο διευκρινίζει  ότι

  • συντάσσεται με τη θέση όλων των αδελφών σωματείων της Κρήτης, ότι αντικειμενικά δεν είναι ώριμες οι συνθήκες διεξαγωγής του πρωταθλήματος των ομάδων της Γ’ Εθνικής Κρήτης και ότι
  • θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα μόνο αν η διοργανώτρια αρχή εξασφαλίσει όλα τα εχέγγυα που έχουν επανειλημμένα ζητηθεί και εφόσον και οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν. Δεν πρέπει να συμμετάσχει σε ένα πρωτάθλημα διεκπεραίωσης, ένα πρωτάθλημα «ξεπέτα» που θα εξυπηρετεί ορισμένα συμφέροντα.
  • Επιθυμεί, αντίθετα, να επανεκκινήσει το αθλητικό αγωνιστικό του τμήμα γι΄αυτό και χαιρετίζει την επανέναρξη των προπονήσεων. Ξεκινά τα rapid test και αν όλα πάνε καλά μπαίνει σε ρυθμό προπονήσεων, καθώς αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης του σωματείου».
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.